Liz Hurley s-a pozat cu sânii goi în zăpadă


    Diva a fost pozată de fiul eiFoto: Instagram
Diva a fost pozată de fiul eiFoto: Instagram

Actrița Liz Hurley s-a pozat recent cu sânii goi în zăpadă. Fotografia a fost făcută de fiul ei, Damian, în vârstă de 18 ani.

Actrița Liz Hurley (55 de ani) s-a pozat recent cu sânii goi și în bikini în zăpadă. Și-a pus doar o haină deasupra, deschisă, ca să lase la vedere o imagine cât mai provocatoare. Ea a scris lângă această poză pe care a postat-o pe o rețea socială: ”Cum aș fi putut să rezist?” Ea a mărturist că fotograful a fost chiar fiul ei, Damian. Actrița a făcut această provocare fiindcă s-a săturat de izolare din cauza virusului COVID-19.

De la ea a moştenit Elizabeth Hurley genele bune, mama ei împlineşte 80 de ani şi se ţine bine

Liz Hurley se mută iar cu Hugh Grant

Diva chiar nu îmbătrânește

Elizabeth Hurley arată senzațional pentru vârsta ei. E mai frumoasă chiar decât era în anii 1990, pe vremea când interpreta rolul Vanessei Kensington în filmul „Austin Powers: International Man of Mystery”. Nu şi-a făcut operaţii estetice, în afară de faptul că şi-a pus silicoane. Şi, cu toate acestea, vedeta se păstrează la fel de ispititoare ca în tinerețe. După ce l-a născut pe fiul ei, Damian, în 2002, a început să aibă mare grijă la dietă. Nu mănâncă decât o singură masă pe zi, la prânz, multe fructe şi legume, carne de pasăre şi peşte. Nu pune gura pe dulciuri. Numai de Sărbători îşi permite o tabletă de ciocolată ecologică sau o linguriţă de îngheţată. Face zilnic gimnastică şi doarme opt ore pe noapte, însă adesea se duce înfometată la culcare. Medicul nutriţionist i-a interzis să mai bea cafea şi vin, dacă vrea să nu-şi strice tenul şi să nu se îngraşe. S-a conformat şi acum bea doar vodcă în care pune apă minerală şi  lămâie. Însă nu poate renunţa sub nici o formă la alcool. Actriţa s-a făcut remarcată datorită rolurilor din filmele: “Pact cu diavoliţa” (2000), “Marţianul meu sonat” (1999), “Austin Powers, spionul care mi-a tras-o” (1999), “Austin Powers şi Organizaţia secretă” (1997), “Samson şi Dalila” (1996). Are o avere de 35 milioane $. Actrița Liz Hurley s-a pozat recent cu sânii goi în zăpadă.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
gabriel mardale jpg
vedete jpg
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
cub Costin Craioveanu png
Razvan Danciu, Survivor  jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul