Lovitură de teatru! Ce pensie uriaşă trebuie să plătească Mel B soţului care a abuzat-o


    Mel B e furioasă pentru că trebuie să dea atâţt de mulţi bani fostului soţFoto: GuliverSplash
Mel B e furioasă pentru că trebuie să dea atâţt de mulţi bani fostului soţFoto: GuliverSplash

Mel B trebuie să plătească pensie viageră lunară soţului de care a divorţat. Asta deşi ea se plânge că a abuzat-o sexual şi fizic ani de zile.

Necazurile nu s-au încheiat pentru fosta membră a trupei Spice Girls, Mel B (42 de ani)! Stephen Belafonte a obţinut în  dreptul ca fosta sa soţie să-i plătească 15.000 de dolari pe lună, drept pensie. Asta înseamnă că diva va trebui să-i dea celui care susţine că a abuzat-o 180.000 de dolari pe an.

Mel B e foarte furioasă din cauza deciziei pe care luat-o justiţia după ce ea ajunsese la o înţelegere amiabilă cu fostul soţ. Vedeta susține că Stephen ar fi bătut-o în repetate rânduri și că atât ea, cât și copiii ei, se tem pentru viața lor. TMZ a obținut declarația vedetei, unde sunt detaliate acuzațiile pe care i le aduce bărbatului. Mel povestește cum, în noiembrie 2007, în noaptea finalei „Dancing with the stars”, în timp ce se pregătea acasă, Stephen și-ar fi pus mâinile în jurul gâtului ei și ar fi început să o sufoce, iar apoi ar fi trântit-o pe podea. Vedeta mai spune că aceasta era ceva obișnuit atunci când ea avea realizări profesionale: „mă bătea ca să îmi arate că el are controlul”. Un alt episod violent al lui Stephen ar fi avut loc în iulie 2012. Mel B înregistra alături de Usher pentru „X Factor”, iar soțul ei ar fi avut o criză de gelozie din acest motiv. Acesta ar fi lovit-o cu pumnul în față și i-ar fi spart buza. Când l-a întrebat cum va putea să mai lucreze având răni vizibile, el i-ar fi răspuns că ar fi trebuit să se gândească la asta înainte să „flirteze” cu Usher. În plus, Mel B susține că Stephen ar fi lăsat-o gravidă pe dădaca lor. Vedeta spune că el i-ar fi spus că vrea să aibă copilul și că ei trei ar trebui să trăiască împreună. În cele din urmă, soțul ei i-ar fi cerut bonei să facă un avort, și ar fi plătit-o cu 300.000 de dolari din banii lui Mel pentru „așa-zisele îndatoriri de bonă”. Mai mult decât atât, vedeta ar fi avut o cădere nervoasă din cauza epuizării fizice și emoționale, în anul 2014. Aceasta ar fi luat o întreagă cutie de aspirină, însă apoi s-a răzgândit și a încercat să sune la Urgență. În acel moment, Stephen ar fi oprit-o și ar fi închis-o în dormitor, spunându-i „Mori, cățeao!”. Mel B îl mai acuză pe bărbat că ar deţine înregistrări sexuale video cu ei. De asemenea ar amenințat-o și șantajat-o că le va da publicităţii, pentru a-i distruge cariera. Vedeta susține că Stephen o obliga să aibă relații sexuale în trei cu femei alese la întâmplare, iar el ar fi filmat în secret partidele de sex. Atunci când încerca să refuze să facă sex în trei, el ar fi amenințat-o cu publicarea filmelor. Mel B motivează că a tot amânat să dea divorţ de soţul abuziv, fiindcă el ar fi amenințat-o cu bătaia și cu faptul că îi va distruge viața “în orice fel posibil” și îi va lua copiii.


    Soţul  abuzivva primi 15.000 de dolari pe lună de la Mel BFoto: GuliverSplash
Soţul abuzivva primi 15.000 de dolari pe lună de la Mel BFoto: GuliverSplash
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
cub andi moisescu olivia steer png
cub cristina spătar png
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan reghecampf png
foto sex jpeg
image
adevarul.ro
image
image
image
image
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png
2 bd IMG 8130b jpg
cub catalin botezatu dubai png