Macaulay Culkin rupe tăcerea! Mărturisiri şocante despre prietenia cu Michael Jackson

Ultima actualizare:
Jordy Chandler este unul dintre cei care susţin că au fost abuzaţi de către Michael Jackson
Jordy Chandler este unul dintre cei care susţin că au fost abuzaţi de către Michael Jackson

Macaulay Culkin, în vârstă de 38 de ani, va fi mereu asociat cu rolul pe care l-a interpretat în pelicula cinematografică "Singur acasă". În vremea în care ajunsese pe culmile succesului datorită chipului său de copil pregătit oricând să facă o trăznaie şi a rolurilor interpetate s-a împrietenit cu cel supranumit regele muzicii pop, Michael Jackson. Anii au trecut, iar Macaulay Culkin a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Michael Jackson, în contextul în care HBO a difuzat documentarul "Leaving Neverland", în care Michael este acuzat de abuzuri sexuale împotriva unor copii.

Documentarul "Leaving Neverland" a declanşat o serie întreagă de reacţii de la posturi de radio care au renunţat la difuzarea pieselor lui Michael Jackson la eliminarea unui episod în care se făcea referire la vedetă din serialul "Familia Simpson/ The Simpsons". Mai mult decât atât, mai multe statui de ceară care îl înfăţişează pe cântăreţ au fost scoase din muzee. În plus, însăşi fiica mega starului este îngrijorată de repercursiunile pe care le va avea difuzarea documentarului.

Macaulay Culkin şi fiica lui Michael Jackson, Paris, au o relaâioe foarte apropiată şi petrec mult timp împreună
Macaulay Culkin şi fiica lui Michael Jackson, Paris, au o relaâioe foarte apropiată şi petrec mult timp împreună

Ea se teme că imaginea tatălui său va fi ruinată pe vecie, iar producătorii de la Hollywood vor refuza să o mai distribuie în filme.În contextul în care reacţiile fanilor încep să fie unele negative după vizionarea documentarului, iar din ce în ce mai multe persoane aduc acuzaţii, unul dintre copii pe care Michael îi ţinea sub aripa protectoare a decis să rupă tăcerea. Este vorba de puştiul din Singur acasă, devenit acum un adult care s-a luptat ani întregi cu dependenţa de substanţe interzise şi cu consumul de alcool. 

Michael Jackson şi Macaulay Culkin, plimbându-se prin Parcul Disney, din Florida, Statele Unite ale Americii
Michael Jackson şi Macaulay Culkin, plimbându-se prin Parcul Disney, din Florida, Statele Unite ale Americii

Macaulay Culkin a vorbit despre acuzaţiile de abuz sexual aduse lui Michael Jackson, cât și despre relația pe care a avut-o cu acesta. Actorul s-a împrietenit cu Michael atunci când avea doar 9 ani şi obişnuia să doarmă în acelaşi pat cu acesta, ori de câte ori îl vizita la locuinţa pe care o transformase într-un tărâm de vis pentru cei mici. În ciuda faptului că împărţeau acelaşi pat, actorul a negat existenţa unor relaţii sexuale între el şi Michael şi a subliniat că este extrem de deranjat de faptul că mass media încearcă să aducă în mocirlă imaginea unei embleme a muzicii, relatează eu.usatoday.com. 

"Pentru mine, este normal şi obişnuit... Ştiu că este o mare chestie pentru toţi ceilalţi, dar, pentru mine, a fost o prietenie normală. Este uşor să zici că era «ciudat» sau ceva, dar nu era, pentru că avea sens. Acum este pus la îndoială un prieten al meu, numai pentru că era cea mai cunoscută persoană din lume", a declarat Macaulay Culkin, acum în vârstă de 38 de ani, în interviul realizat pentru podcast-ul actorului şi cântăreţului Michael Rosenbaum "Inside of You". Macaulay a adăugat că părinţii săi ştiau despre obiceiul lui Michael de a dormi cu fiul lor, însă nu erau deloc deranjaţi de asta. „Nu au văzut niciodată o problemă în acest lucru", a spus Culkin, starul din seria "Singur acasă".

Cum acţiona Michael pentru a-i atrage pe băieţi în casa sa

Modul de operare a lui Jackson în atragerea micuților de partea sa era unul bine stabilit. Le câștiga încrederea, în urma colaborărilor avute la filmarea diferitelor spot-uri publicitare, iar apoi îi invita în excursii.


    Jordy Chandler este unul dintre cei care susţin că au fost abuzaţi de către Michael Jackson Foto:GettyImages
Jordy Chandler este unul dintre cei care susţin că au fost abuzaţi de către Michael Jackson Foto:GettyImages

Coregraful a mărturisit că cei mici erau atrași de locuința starului de faptul că puteau să viziteze o grădină zoologică aflată chiar în curte și se puteau da în diferite carousel-uri. Mai mult decât atât, Michael plătea toate cheltuielile și le cumpăra biletele de avion. În plus, copiii erau plimbați cu limuzina și mâncau ce voiau, oricând doreau.

În ciuda faptului că au existat atât de multe plângeri împotriva sa, Michael Jackson nu a recunoscut niciodată actele sale, iar secretele rămase nespuse au fost îngropată o dată cu el, în anul 2009, atunci când vedeta a murit în urma unei supradoze cu un cocktail medicamentos.

Citeşte şi

Cum pot vedea românii documentarul șocant în care Michael Jackson e acuzat de pedofilie

Fiica "regelui pop" Michael Jackson a ajuns la reabilitare! La ce orori a fost supusă în copilărie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net