Madonna are un nou iubit? Vezi cât de tânăr este noul ei partener

Ultima actualizare:

    Noul iubit al Madonnei are 25 de aniFoto Getty
Noul iubit al Madonnei are 25 de aniFoto Getty

Madonna pare să-și fi găsit o nouă „distracție” în materie de relații personale. Cântăreața a fost surprinsă în ultima perioadă împreună cu un nou iubit. Acesta este mult mai tână decât ea și se pare că înainte de a o întâlni pe vedetă, el lucra ca vânzător într-un magazin de haine.

Madonna (57 de ani) tocmai și-a terminat un tur internațional de concerte care a purtat-o aproape în întreaga lume și care, se pare, i-a priit din plin. Potrivit DailyMail.co.uk, cântăreața a fost surprinsă în ultimele săptămâni împreună cu un nou iubit. Acesta se numește Aboubakar Soumahoro, are 25 de ani și obișnuia să lucreze în magazinul de haine Harrods. Tânărul cu pomeți ascuțiți și abdomen bine lucrat pare să provină din Coasta de Fildeș.

Aboubakar Soumahoro (25 de ani)
Aboubakar Soumahoro (25 de ani)

Ei au fost văzuți împreună încă din noiembrie anul trecut la o petrecere, și au mai fost zăriți și  în săptămânile care au urmat. Mai mult decât atât, Madonna l-a invitat pe Aboubakar la domiciliul său unde au petrecut mai mult timp împreună unde artista a spus că nu au făcut altceva decât să stea de vorbă.

Aboubakar, căruia i se mai spune și Brooklin, face parte dintr-o lungă listă de iubiți pe care Madonna i-a avut de-a lungul carierei sale de cântăreață. „Nu-mi place să trăiesc pe cont propriu. Ador să fiu mamă. Copiii mei mă completează și mă inspiră în multe feluri, dar am nevoie și de un partener în viață și cred că multă lume gândește așa”, a mărturisit Madonna mai de mult într-un interviu.

Totuși, cântăreața pare să nu fi încheiat disputa pe care o are cu fostul său soț, Guy Ritchie, luptându-se pentru custodia fiului lor în vârstă de 15 ani, Rocco. Tribunalul i-a avertizat pe Madonna și pe Guy că disputa lor nu face decât să ruineze copilăria lui Rocco.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png