Madonna, devoratoarea de tinerei la 61 de ani! Iubitul ei are 25 de ani

image
Ahlamalik a fost surprins giugiulindu-se cu Madonna la Miami

Cântăreaţa sexagenară Madonna se iubeşte cu tânărul dansator Ahlamalik Williams. Nu o deranjează că acesta e mai tânăr cu 36 de ani decât ea. Cei doi au fost surprinşi giugiulindu-se la Miami.

Continuă să fie obsedată de dansatorii mult mai tineri! La 61 de ani, cântăreaţa veterană Madonna s-a cuplat de câteva luni cu dansatorul Ahlamalik Williams, de numai 25 de ani. Tânărul este fiul unui veteran din marina americană şi a crescut în California. 

image
Cântăreaţa, împreună cu dansatorul Carlos Leon

Cine este  Ahlamalik Williams, iubitul Madonnei

După ce a absolvit liceul, Ahlamalik a dansat pentru show-ul ONE Cirque du Soleil al lui Michael Jackson din 2013. Datorită talentului său în materie de dans, el a făcut înconjurul lumii, ajungând să viziteze Parisul, Londra, Shanghai şi Taipei.

image
Diva, pe când se iubea cu dansatorul Jesus Luz

Înainte ca Madonna să-l angajeze pentru actualul ei turneu, Madame X, Ahlamalik îşi câştiga viaţa din meditaţii de dans plătite cu 5 dolari (circa 22 de lei) şedinţa, bani din care îşi ajuta şi tatăl. Madonna s-a iubit cu numeroşi alţi dansatori tinerei. Primul dansator mai tânăr pe care l-a iubit a fost cubanezul Carlos Leon, astăzi în vârstă de 53 de ani, împreună cu care a avut o relaţie între anii 1995-1997.

image
Vedeta, pe vremea când era cuplată cu dansatorul Brahim Zaibat

Din această legătură s-a născut fiica sa, Lourdes Leon Ciccone, de 23 de ani. În 2014, Madonna a avut o relaţie de câteva luni cu actorul Timor Steffens (29 de ani). Între anii 2008 şi 2010, diva a fost cuplată cu fotomodelul brazilian Jesus Luz (32 de ani). S-a iubit, apoi, între anii 2010-2013, cu dansatorul francez Brahim Zaibat (33 de ani). În afara unui singur iubit mai vârstnic, Warren Beatty (82 de ani), toţi ceilalţi parteneri ai Madonnei au fost mai tineri. Cântăreaţa mai are un fiu, Rocco, de 19 ani, din căsnicia cu actorul Guy Ritchie. De asemenea, a adoptat 4 copii: David Banda, de 14 ani, Mercy James, de 13 ani, şi gemenele Esther şi Stella, de 6 ani. Vedeta are o avere de 850 de milioane de dolari. 

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
BeFunky collage (33) jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png