Madonna e îndrăgostită lulea de iubitul ei tinerel

Ultima actualizare:

O sursă din anturajul Madonnei spune că vedeta este mândră de iubitul ei şi că îl iubeşte maximum. Ba mai mult, blonda nu mai are de gând să ţină ascunsă povestea lor de dragoste care durează de peste un an.

"Este foarte mândră de Brahim şi crede că n-are motive să ţină ascunsă relaţia pe care o au. Acum, mai nou vrea să oficializeze relaţia", a spus un prieten de-al Madonnei pentru tabloidele americane.

De curând artista a sărbătorit ziua ei de naştere în Hamptons, iar la eveniment amorezii se purtau ca doi adolescenţi. "Nu s-a mai purtat niciodată aşa cu un bărbat şi mi-a spus că de multă vreme nu a mai avut astfel de sentimente petru un bărbat."

Pe lângă faptul că îl iubeşte pentru simplitatea lui, diva este foarte încântată şi de comportamentul lui Brahim faţă de copii, iar ei îl adoră. "Madonna spune că Brahim este tot ceea ce şi-a dorit de la un bărbat şi că e magnific tot ce se întâmplă între ei."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net