Madonna, huiduită pe scenă: «Gura, târfelor!»

Ultima actualizare:

    Madonna (57 de ani)foto: Getty
Madonna (57 de ani)foto: Getty

Madonna (57 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe. Fanii o adoră în concerte, mai ales pentru că face un spectacol de zile mari. Cu toate acestea, recent, artista a fost huiduită pe scenă și nu s-a mai putut abține. A început să își înjure fanii ca la ușa cortului.

Totul s-a întâmplat în Manchester, Anglia, unde susținea cel mai recent show din cadrul turneului Rbel Heart. Dacă intrarea s-a deschis în jurul orei 18.30, cu promisiunea că artista va urca pe scenă în jurul orei 21.00, aceasta nu a reușit să ajungă decât la 23.30, potrivit dailymail.co.uk.

Uite cum și-a jignit fanii

Fanii, plictisiți să aștepte ore în șir pentru ca Madonna să înceapă concertul, au început să o huiduie, moment în care artista a început să înjure: „Nu-mi place să întârzii, bine? Și voi, târfelor, care continuați să vă plângeți de asta (de faptul că a întârziat, n.r.) puteți să tăceți d******* din gură!”.

Apoi, cântăreața a explicat că motivul pentru care nu a putut ajunge la timp a fost o defecțiune tehnică la aparatura pentru video. Totuși, și explicațiile au venit într-un mod la fel de agresiv: „Nu sunt aici în spate mâncând ciocolată, făcându-mi unghiile și extensiile, bine? Video-ul a căzut. Nu aveam video și a trebuit să așteptăm până se reseta. Nici un motiv de divă-târfă egoistă. Dacă voi târfelor, divelor, vreți să continuați să vă plângeți de asta (de faptul că a întârziat, n.r.), nu veniți la show-ul meu!”.

Martorii spun că unii dintre fani au ieșit înainte ca Madonna să ajungă la concert, mulți dintre ei arătându-se enervați că nu au primit nici măcar un anunț.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Peștele este vedeta mesei jpeg
image
image
image
image
image
image
vera wang costum baie 74 ani instagram jpg
TikTok jpg
Adina Halas a sărbătorit în luna mai și 13 ani de când s-a căsătorit cu alesul inimii sale și tatăl copilului ei, Lucian Hugeanu
banner oana roman png
banner sanziana buruiana png
iulia vantur si salman khan 8 webp
anisia gafton jpg
banner razvan simion png
image
actualitate.net
image
actualitate.net