Madonna își arată cicatricile după operația la șold. Imagini cu diva de 62 de ani


    Foto Instagram
Foto Instagram

Madonna se îmbracă și pozează în continuare provocator, reușind să atragă mai mereu și atenția bărbaților mult mai tinerei decât ea, însă vedeta nu și-a ascuns niciodată vârsta și își arată mândră și cicatricile post-operatorii, dacă este nevoie.

Din cauza acestea din urmă, celebra cântăreață s-a confruntat, încă de anul trecut, cu probleme la genunchi și a fost nevoită să facă multe ore de fizioterapie. Artista nici nu putea să se deplaseze fără ajutorul unei cârje.

Cum nu a mai putut să își susțină nici concertele, vedeta a decis să se lase pe mâna medicilor și a suferit recent și o intervenție chirurgicală la șold. Madonna s-a operat și recuperarea pare să meargă foarte bine, având în vedere că aceasta deja se pozează în stilul caracteristic.

Recent, vedeta a publicat o fotografie în care apare stând pe o canapea, în timp ce-și ridică rochia pentru a lăsa la vedere un bandaj pe șoldul drept, dar și câteva cicatrici rămase în urma tăieturilor, „Madame X este o supraviețuitoare”, a scris vedeta în dreptul imaginii. 

Nu este pentru prima dată când Madonna nu lasă problemele de sănătate să-i umbrească viața. La doar câteva luni după ce s-a operat la genunchi, ea s-a pozat topless, sprijinindu-se de o cârjă.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub lensa animat gif
cub Andreea Perju png
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
lorena serban tiktok jpg