Mai bună agenta, decât fotbalistul. Mustoe, adus la Dinamo de Laurette, o bombă sexy

image
Dinamo l-a transferat pe Jordan Mustoe, crescut la academia lui Liverpool, dar atenţia a fost furată la prezentare de impresarul acestuia, Laurette NogoFoto: Facebook

„Câinii” încearcă să se întărească pentru un început de 2018 în care mai au speranţe de doi bani la play-off. E greu să găseşti fotbalişti buni şi liberi în perioada de iarnă, iar Dinamo simte asta pe pielea ei. Noroc că la ultimul transfer poza a ieşit bine datorită intermediarului.

Jordan Mustoe este un fundaş stânga în vârstă de 27 care le-a fost prezentat fanilor drept un fotbalist creat de academia lui Liverpool. Deşi e adevărat şi acest lucru, mai relevant pentru valoarea acestuia este faptul că vine de la locul 9 din Finlanda, SJK Seinajoki, care a ţinut atât de mult la el încât l-a lăsat liber de contract. Mircea Rednic îl ştie însă de la Westerlo, din Belgia, şi crede că e mai bun decât orice are el la dispoziţie în acest moment în Ştefan cel Mcare. Prin urmare, „Puriul” a rugat-o pe fiica sa, Luana, să-l contacteze pe jucător şi să-l aducă la Bucureşti. S-a întâmplat, dar toată lumea a avut parte de o surpriză foarte plăcută. Mustoe a venit însoţit de o bombă sexy, Laurette Nogo, agenta lui, care nu l-a scăpat din ochi până la prezentarea oficială. Acesta este soţia fostului fotbalist al Oţelului şi Astrei, Salif Nogo, şi e de ceva vreme impresar de jucători. De-a lungul carierei, Mustoe a mai evoluat la Wigan, Barnet, Morecambe şi Bury.

image
Laurette nu e nouă în domeniu. Tot ea l-a adus la Dinamo şi pe regretatul Patrick Ekeng

image
Laurette Nogo este cu siguranţă una dintre cele mai frumoase agente de fotbalişti din Liga 1
cub anamaria prodan animat gif
image png
cub alina sorescu png
Regina Elisabeta a II a și Printul Philip profimedia 0606103055 jpg
cub anamaria prodan divorț png
Simona Halep, Instagram jpg
cub armin nicoară png
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu
image png
accident TIR A3  | 24 septembrie | Foto ISU Prahova
image
image
image
image
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg
andreea esca si elvira deatcu pe coperta a list magazine Foto: Alex Gâlmeanu