Mama lui Amber Heard a murit. Fosta soție a lui Johnny Depp este devastată

Ultima actualizare:
Amber Heard și Johnny Depp au divorțat în 2017
Amber Heard și Johnny Depp au divorțat în 2017

Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, trece prin momente grele, după ce și-a pierdut mama în vârstă de 63 de ani. Actrița a mărturisit că este devastată de moartea celei mai dragi persoane.

"Am inima sfâșiată și sunt devastată de pierderea mamei mele, Paige Heard. Ne-a părăsit mult prea devreme. Rămânem cu amintirea sufletului ei blând și frumos. Lipsa îi va fi simțită din străfundul inimilor noastre pentru totdeauna. Inima sa deschisă și neclintită a făcut-o cea mai frumoasă femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Este greu să-mi imaginez și îmi este și mai greu să mărturisesc că mă simt cea mai norocoasă că i-am fost fiică și am avut oportunitatea să am parte de lumina ei pentru aproape 34 de ani. Trec prin momente incredibil de dureroase, dar mi-am amintit ce supraviețuiește cu adevărat în urma noastră: dragostea. Bunătatea, sprijinul și generozitatea pe care eu și Whit, sora mea, le-am primit din partea familiei și a prietenilor au fost cu adevărat salvatoare", a scris Amber Heard pe Instagram, acolo unde a publicat și două imagini alături de mama sa.

Amber Heard, devastată de pierderea mamei ei
Amber Heard, devastată de pierderea mamei ei

Actrița de 34 de ani a primit și sprijinul internauților, dar și al câtorva vedete care i-au transmis gânduri bune în rubrica de comentarii.

Amber Heard și Johnny Depp, căsnicie și divorț cu scandal


    Amber Heard și Johnny Depp au divorțat în 2017Foto: Getty
Amber Heard și Johnny Depp au divorțat în 2017Foto: Getty

Amber Heard a trecut printr-o relație controversată cu actorul Johnny Depp. Cei doi s-au căsătorit în 3 februarie 2015, după aproape trei ani de relaţie. Mariajul lor a durat mai puţin de 18 luni. Divorţul dintre Amber Heard şi Johnny Depp fost unul zgomotos, căci de ambele părţi au fost aduse acuzaţii grave. Actrița l-a acuzat pe Depp că a bătut-o în repetate rânduri. Aceasta a primit 7 milioane de dolari drept daune, bani pe care i-a donat unui spital de copii din Los Angeles și Uniunii Americane a Libertăților Civile.

În decembrie 2018, actriţa a acceptat să vorbească despre povestea de dragoste zbuciumată pe care a trăit-o cu Depp pentru publicaţia Washington Post, iar cele relatate nu au fost deloc pe placul actorului. Prin urmare, el a dat-o în judecată pentru defăimare.

"De fiecare dată când consuma droguri deveneam îngrijorată pentru noi, nu doar pentru propria persoană. Devenea o persoană complet diferită, care nu se afla în contact cu realitatea şi adesea avea răbufniri violente”, au fost o parte din cuvintele acesteia.

Amber Heard l-a acționat în judecată pe Johnny Depp, după ce el i-a cerut daune de 50 de milioane de dolari pentru defăimare. În noile documente aduse de actriță în fața judecătorilor, ea susține că a fost abuzată cumplit de celebrul actor. Amber Heard a povestit cum, în decembrie 2015, fostul ei soț a bătut-o, i-a smuls părul din cap și a sugrumat-o.

„Te voi ucide, m-ai auzit?”, i-ar fi spus Johnny Depp lui Amber Heard, înainte de a o dat repetat cu capul de rama patului. Actrița a explicat în fața judecătorilor că i-a fost teamă pentru viața ei. Mai mult, aceasta susține că din cauza abuzului de droguri și alcool, Johnny Depp are probleme cu memoria. 

„Mi-a dat un cap în gură, mi-a spart nasul și am început să sângerez. Mă durea toată fața, am început să lăcrimez instant. M-am gândit că trebuie să mă duc la spital. I-am spus lui Johnny că vreau să îl părăsesc și l-am amenințat că voi suna la poliție dacă mă mai atinge vreodată. Când am vrut să plec dinc ameră, m-a îmmpins, m-a tras de păr și m-a târât dintr-o cameră în alta. I-am spus că vreau să îl părăsesc pentru că nu îi mai suport abuzurile. Când a auzit asta m-a sugrumat și m-a trântit la podea (...) M-am gândit că este într-o stare de nebunie și că m-ar putea ucide. Pentru un timp nu am fost în stare nici să respir”, a povestit Amber Heard.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net