Mama lui Paul Walker, detalii despre ultima zi din viaţa actorului

Ultima actualizare:

    Paul Walker a murit în noiembrie 2013 la 40 de anifoto: Hepta
Paul Walker a murit în noiembrie 2013 la 40 de anifoto: Hepta

În 2013, la sfârşitul lunii noiembrie, o veste teribilă zguduia lumea. Paul Walker îşi pierdea viaţa la 40 de ani într-un accident rutier înfiorător. Actorul a ars de viu alături de amicul şi consilierul său financiar, Roger Rodas, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac.

La aproape cinci ani de la moartea lui Paul Walker, regizorul Adrian Buitenhuis a realizat un documentar despre viaţa actorului. Fanii de peste Ocean vor putea urmări documentarul “I am Paul Walker” pe canalul Paramount Network, în 11 august.

În film, prietenii, colegii dar şi familia actorului vorbesc despre cele mai importante momente din viaţa lui Paul Walker.

Mama sa, Cheryl Walker, a acordat un interviu emoţionant în care vorbeşte despre ultima conversaţie pe care a avut-o cu Paul. Cei doi s-au văzut chiar în 30 noiembrie, cu câteva ore înainte ca actorul să-şi piardă viaţa, scrie The Sun.

Mama lui Paul Walker a rememorat ultima lor întâlnire

Cheryl a povestit că în aceea zi, Paul a vizitat-o şi a adus-o cu el şi pe fiica sa, Meadow. “Eram împreună şi purtam o conversaţie plăcută. La un moment dat şi-a amintit că trebuia să meargă la un evenimet…a primit un mesaj şi a spus: «Oh, Doamne, trebuie să ajung undeva!»”, a povestit mama actorului.

Mama actorului a mai spus că Paul era un om minunat. „Cred că mulţi oameni gândesc astfel: «Oh, a fost doar o vedetă de film care a murit într-un accident de maşină, însă erau mai multe aspecte legate de el”. Acest lucru a fost doar o mică parte din ceea ce a fost el. Era un bărbat minunat”, a conchis femeia.

Cum şi-a pierdut viaţa Paul Walker

În aceea zi (n.r 30 noiembrie 2013), Paul Walker a mers la un eveniment auto, organizat chiar de către fundaţia pe care o patrona. Actorul încerca să strângă fonduri pentru victimele taifunului care lovise statul Filipine. După evenimentul caritabil, Paul şi prietenul său, Roger Rodas, au plecat la plimbare cu un Porsche GT Carrera. Rodas era cel care conducea. Şoferul a pierdut controlul autovehiculului şi a ieşit de pe carosabil în Santa Clarita, în nordului oraşului Los Angeles.

Maşina s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. La capătul unei anchete care a durat patru luni de zile, mortea actorului şi a fostului pilot de curse a fost pusă pe seama vitezei excesive.


    Aşa arăta maşina în care au murit Paul Walker şi Roger Rodas după impactcaptură CNN
Aşa arăta maşina în care au murit Paul Walker şi Roger Rodas după impactcaptură CNN

După accident, rămăşiţele pământeşti ale celor două victime au fost identificate cu ajutorul radiografiilor dentare, întrucât trupurile lor suferiseră arsuri extrem de severe. Certificatul de deces al starului american a confirmat faptul că acesta nu a murit doar din cauza traumatismelor violente, ci şi a arsurilor suferite. Potrivit aceluiaşi document, Walker a ars de viu, la câteva clipe după impact, moartea sa fiind una rapidă.

Vezi aici trailer-ul documentarului "I am Paul Walker"

image
image
image
image
image
image
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
banner oana roman png
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
shakira jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
image png
image png
image
actualitate.net