Mame celebre care au sfidat cântarul și au slăbit în timp record

simeon stalpnicul png
Mame celebre care au slăbit în timp recordfacebook

Mamele celebre care au câștigat lupta cu kilogramele în plus, la scurt timp după ce au născut, sunt un bun exemplu de urmat. Chiar dacă femeile ”normale” nu sunt atât de panicate de kilogramele acumulate pe perioada sarcinii și nu e un prim lucru pe care vor să-l remedieze, vedetele au o problemă în acest sens și imediat cum părăsesc maternitatea se gândesc la cum pot pierde rapid și sigur acel surplus de grăsime.

Silueta este foarte importantă pentru celebrități, fiind considerată o ”carte de vizită”. Kilogramele pe care le acumulează pe durata celor 9 luni de sarcină sunt o reală problă pentru ele și se gândesc că trebuie să le topească imediat pentru a ajunge la dimensiunile și formele care le-au consacrat. Indiferent de industria în care activează celebritățile se bazează foarte mult pe aspectul fizic, fiindu-le teamă că își pot pierde ușor imaginea de dive sexy.

Oana Ionita

laurette 16 jpeg
Bebelușa a scăpat de 12 kg în timp recordclick!

Bebelușa Oana a acumulat 12 kg în timpul sarcinii, pe care le-a dat însă jos în timp record după ce a renunțat la făinoase și alimente nocive și practicând sport. "Sportul a jucat un rol esenţial în procesul meu de slăbire. În plus, am renunţat la făinoase, condimente picante, sare şi grăsimi şi încerc să beau cât mai multă apă", afirmă Oana. Aşa că, după patru luni de la naşterea fetiţei sale, Isabel, fosta "bebeluşă" şi-a reluat antrenamentele de dans şi sport.

Laurette

simeon stalpnicul png
Laurette a dus un stil de viață pe care se bazează și înfometareaclick!

Deși a slăbit în timp record, vedeta a rămas cu urme vizibile pe trup, cu vergeturi și celulită de care se străduiește încă să scape. A reușit să dea jos 28 de kilograme în doar patru luni. Reţeta ei a fost una simplă: „multe salate, peşte fructe şi multă foame”.

Diana Munteanu

simeon stalpnicul png
Diana Munteanu a scăpat de 40 de kgclick!

După sarcină, Diana a slăbit 40 de kg, care, în mare parte erau retenție de apă. Cum a reușit? Cu sport, carne slabă, multă salată, gandire pozitiva și 3l de apă pe zi. 

Gwen Stefani

simeon stalpnicul png

Suplă de când se știe, Gwen a reușit să piardă cele câteva kilograme în exces acumulate în timpul celor 9 luni prin alergat.

Gwyneth Paltrow

simeon stalpnicul png

Paltrow a contactat-o pe Tracy Anderson, antrenoarea vedetelor, și și-a petrecut ore în șir în sală de sport pentru a-și recăpăta silueta.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Adrian Negrescu 3 jpg
premiul nobel pentru fizica 2022 jpg
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png