Managerul lui Britney Spears anunță sfârșitul carierei vedetei? Cântăreața a fost sub tratament psihiatric

Ultima actualizare:

    Britney pare să arate din ce în ce mai rău Foto: Profimedia
Britney pare să arate din ce în ce mai rău Foto: Profimedia

Să reprezinte oare problemele cu care artista s-a confruntat în ultima perioadă începutul sfârșitului ei de carieră? Managerul lui Britney Spears a dezvăluit că vedeta trebuie momentan să se concentreze asupra sănătății ei psihice și să abandoneze concertele și show-urile pentru o perioadă mai îndelungată, având în vedere că aceasta a fost spitalizată recent într-un centru de psihiatrie.

Larry Rudolph, managerul cântăreţei Britney Spears (37), a dezvăluit, în mod indirect, că este posibil ca artista să nu mai concerteze vreodată, având în vedere problemele cu care aceasta s-a confruntat în ultima perioadă. Celebra artistă a trecut printr-o perioadă extrem de delicată și dificilă, internându-se din nou într-un spital de psihiatrie, recent. Contrar a ceea ce s-a vehiculat în presă, se pare că ea însăşi a cerut să facă un nou control la un centru de boli mintale, pentru a fi pusă sub un tratament de specialitate. 

Ce se întâmplă cu cariera lui Britney Spears?

Problemele din familie au fost cele care „i-au pus capac” divei, după ce tatăl său s-a îmbolnăvit, acumulate cu programul încărcat din cauza căruia ar fi dezvoltat o stare de anxietate, iar managerul ei susține că o sfătuiește să nu se mai întoarcă pe scenă, cel puțin nu în viitorul apropiat. „Ca persoană care are grijă de cariera ei, îmi este clar că nu ar trebui să reia rezidenţa din Las Vegas, nu în viitorul apropiat şi poate niciodată”, a spus Rudolph, care i-a fost manager lui Spears încă de la primul ei album, potrivit TMZ. 

Britney a fost internată într-o clinică de psihiatrie, iar iubitul ei a susținut-o în acest demers
Britney a fost internată într-o clinică de psihiatrie, iar iubitul ei a susținut-o în acest demers

Managerul ei o sfătuiește să se retragă momentan din viața de artistă 

„O privesc ca pe fiica mea. Îmi doresc ca ea să găsească un loc liniştit şi fericit, orice ar însemna asta pentru ea. Nu mai este vorba despre o carieră, este vorba despre viaţă”, a adăugat acesta. Declaraţiile lui vin în contextul în care Spears îşi doreşte revenirea pe scena din Las Vegas, după ce mai mult de o lună a fost internată într-un centru de tratament psihiatric, însă ulterior a hotărât că nu mai are nevoie de îngrijirea de specialitate și s-a întors acasă. „Britney este cea care e concentrată să se facă bine”, a declarat, de asemenea, managerul, făcând referire la zvonurile potrivit cărora  artista ar fi fost internată împotriva voinței sale. 

Britney obișnuia să facă furori pe scenă
Britney obișnuia să facă furori pe scenă

„Şi-a luat un timp pentru a se aduna. S-a pus înaintea tuturor şi sunt mândru de ea pentru asta. Dacă nu va mai lucra vreodată, asta este. Rolul meu este să am grijă de cariera ei când vrea una. Dacă revine puternică şi doritoare, minunat. Dacă ia o pauză de şase luni sau şase ani, este foarte bine. Pentru mine, este vorba să îşi găsească locul ei fericit. Lăsaţi-o să fie civil pentru o perioadă. A dat atât de mult. Daţi-i timp”, a spus acesta. „La un anumit moment, poate că va înregistra din nou”, i-a liniștit Larry, totuși, pe fanii cântăreței. 

Nu este prima oară când stresul acumulat în viața sa mondenă pare să o doboare pe Britney, fiind celebru deja momentul în care aceasta s-a ras singură în cap, în timpul unei căderi nervoase, în 2007. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net