Marc Anthony, distrus de droguri? Este grav bolnav?

Cântărețul Marc Anthony (53 de ani) nu a fost niciodată un bărbat robust, însă nici nu a arătat așa de rău cum arată acum. Fanii săi au dat alarma că starul portorican este în pericol după ce au observat că, în ultima vreme, arată jalnic și face mișcări stranii.

Marc Anthony își scrâșnenște dinții și fanii cred că e din cauza drogurilor - captură video
Marc Anthony își scrâșnenște dinții și fanii cred că e din cauza drogurilor - captură video

Cântărețul încheie anul în timp ce se află la mijlocul turneului său ”Pa'alla Voy”, desfășurat în mai multe orașe din SUA și Europa. În cursul acestor concerte, în înregistrările video care au fost făcute, se observă clar mișcarea necontrolată a mandibulei lui și a mâinii lui stângi în timp ce interpretează piesa ”Soy yo”. Utilizatorii rețelei sociale Twitter se tem că starul este distrus de droguri sau are alte probleme grave de sănătate.

Și alte indicii arată că se droghează

Și într-o înregistrare prezentată pe rețeaua socială TikTok, se vede că Marc Anthony are o mișcare stranie de mandibulă care ar trăda un abuz de droguri, susțin fanii. Este tot mai palid și mai slab ca niciodată și se crede că asta este tot din cauza drogurilor. Din cauza cocainei dispare pofta de mâncare! Fanii au mai constatat o schimbare în rău a vocii sale și ”o imposibilitate de a mai atinge note înalte”. Faptul că este astenic, marcat de o vizibilă slăbiciune fizică, poate fi tot o dovadă că drogurile îl distrug. Și, tot un indiciu al abuzului de droguri, este că transpiră abundent încă de la prima piesă a concertului! Starul este singur după multe relații eșuate.

Marc Anthony, însurat de trei ori

S-a iubit cu Jessica Lynne Harris, Raffaela Modugno și Mariana Downing. A fost căsătorit de trei ori, cu fosta Miss Univers, Dayanara Torres, cântăreața și actrița Jennifer Lopez și cu fotomodelul Shannon De Lima. Are o pereche de gemeni din căsnicia cu Jennifer Lopez, Max și Emme, în vârstă de 13 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
cub andreea balan png
cub adrian minune png
remove Audio video mov thumbnail png
natalie wood foto profimedia
lidia buble colaj instagram pixabay jpg
Banner zboruri anulate
Banner Petrică matu
alessandra ambrosio costum baie profimedia (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net