Mariah Carey are o siluetă fabuloasă, la 53 de ani! Diva a făcut un show provocator la piscină

Ultima actualizare:

Mariah Carey este o adevărată divă, iar la vârsta de 53 de ani artista arată fabulos, cu o siluetă voluptoasă, așa cum o demonstrează și în ultimul ei clip, postat pe Instagram, în care face un show provocator în costum de baie, la piscină. 

Mariah Carey are o siluetă fabuloasă la 53 de ani!
Mariah Carey are o siluetă fabuloasă la 53 de ani!

Mariah Carey, una dintre cele mai celebre artiste, de talie internațională, a cărei voci inconfundabile a tranformat-o într-o adevărată a divă, a demonstrat recent că a rămas la fel de fabuloasă și la 53 de ani, într-un clip postat recent pe Instagram.

Citește și Mariah Carey, sexy în zăpadă de Revelion, Fran Drescher, la ”plăpumioară”

Artista a publicat un mic filmuleț pe rețelele de socializare, în care diva arată ca o adevărată sirenă, cu părul lung cu șuvițe blonde, până în talie și un costum de baie albastru, strălucitor, ce-i pune în valoare decolteul generos și formele apetisante.

Clipul, care a adunat peste 200.000 de aprecieri, promovează ultima piesă a lui Mariah Carey, Big Energy Mix, o colaborare cu producătorul DJ Kahled.

Imaginile, care au încântat fanii, o înfățișează pe Mariah Carey în costum de baie și tocuri, în timp ce se mișcă senzual și dansează jucăuș, la piscină. Pentru ca imaginea de sirenă să fie completă, artista face și o demonstrație a capacităților vocale în timp ce iese din apă. 

Pentru filmarea clipului de promovare, care durează mai puțin de un minut, diva a purtat mai multe brățări cu diamante, dar și un inel mare cu diamante pe mâna dreaptă.

MARIAH CAREY, ÎN ROCHIE DIN AUR ROZ PENTRU LANSAREA PIESEI

Carey a pozat seducător pe tot parcursul clipului, trecându-și mâinile prin șuvițele ei blonde. 

Mariah Carey a scris în dreptul postării un mesaj de mulțumire pentru fanii care o susțin: „Moment de mare energie! Mulțumesc fanilor pentru susținere"

Citește și Mariah Carey, 52 de ani, bălăceală în piscină la -5 grade! Diva a intrat în apă cu rochia de seară

Mariah Carey a sărbătorit lansarea piesei Big Energy Mix, într-un mod similar cu o postare pe rețelele de socializare, care o arată pe divă purtând o rochie roz într-un jacuzzi.

Carey a interacționat live cu fanii ei pe Instagram și făcut senzație cu rochia ei, o piesă vestimentare cu fragmente din aur roz.

Big Energy (Remix) a ajuns pe primul loc în topul muzical iTunes la sfârșitul lunii martie.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net