Mariah Carey, dată în judecată de o fostă dădacă pentru că nu o plătea corespunzător

Ultima actualizare:

    Mariah Carey a fost dată în judecată de o fostă dădacă
Mariah Carey a fost dată în judecată de o fostă dădacă

Cântăreaţa Mariah Carey a fost acţionată în judecată, luni, de o fostă dădacă ce o acuză că a recurs la represalii după ce s-a plâns de condiţiile de muncă din perioada în care a fost angajata artistei.

Maria Burgues a depus actele de proces la Curtea Superioară din Los Angeles, informează Variety, presă internațională.

Aceasta susţine că ar fi fost concediată în aprilie 2018 după ce s-ar fi plâns de remuneraţie şi de condiţiile de lucru. Burgues a declarat că a fost plătită cu 25 de dolari pe oră pentru a avea grijă de copiii lui Carey, că a fost obligată să călătorească împreună cu artista şi copiii când cântăreaţa a mers în turneu şi că nu a fost plătită pentru acest timp.

Potrivit documentelor, copiii aveau o gardă de corp, Marcio Moto, care ţipa în mod constant la Burgues şi a făcut-o să se simtă ameninţată. În decembrie 2017, Burgues a susţinut că ea s-a plâns de comportamentul lui Moto, însă nu a fost luată nicio măsură.

După mai multe incidente de acest gen, Burgues a fost concediată. Ea cere acum compensaţii pentru stres emoţional. Burgues susţine şi că nu a primit actele privind plăţile făcute către ea şi nici toţi banii atunci când a fost dată afară.

Avocatul lui Carey a spus că nu comentează pentru că nu a văzut documentele depuse în proces.

Mariah Carey se judecă şi cu fosta asistentă Lianna Shakhnazaryan, care susţine că fostul manager al artistei, Stella Bulochnikov, a abuzat-o. Carey a acuzat-o pe Shakhnazaryan că a înregistrat-o pe ascuns şi că a încercat să o şantajeze, cerându-i 8 milioane de dolari, potrivit news.ro.

În luna noiembrie, Maria Salazar, o fostă menajeră a lui Carey, a dat-o în judecată pe cântăreaţă pentru că nu a plătit-o corespunzător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
banner Enzo de la Chefi la cuțite png
fuego in copilarie jpg
banner babs png
stefan banică jr jpg
Andreea Balan jpg
banner cristina cioran png
andreea perju 7 webp
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net