Mariah Carey ia 1 milion $ în fiecare an de pe urma piesei de Crăciun

Mariah Carey, 52 de ani, a devenit ”zâna Crăciunului” datorită hitului lansat în 1994. Instagram
Mariah Carey, 52 de ani, a devenit ”zâna Crăciunului” datorită hitului lansat în 1994. Instagram

Piesa a fost lansată la 1 noiembrie 1994, a fost compusă în 15 minute şi îi aduce lui Mariah Carey în fiecare an un milion de dolari pentru că este difuzată de aproape toate posturile de radio şi de toate televiziunile de muzică din lume. Recent, Mariah Carey a făcut un nou videoclip al piesei care continuă să stabilească record după record pe platforme de streaming de genul Spotify, în perioada Sărbătorilor de iarnă. ”All I Want for Christmas” a fost coloana sonoră a filmului ”Love Actually” (2003) şi a propulsat-o pe Mariah în topul Billboard, în 2019, după o pauză de 11 ani.

Mariah are o avere de 320 milioane $

Mariah Carey are o avere estimată la 320 de milioane de dolari, s-a născut la 27 martie 1969 în Huntington, New York, SUA, şi a debutat în muzica internaţională în 1990. Ea a fost măritată cu producătorul muzical Tommy Motola (1993-1998) şi cu actorul Nick Cannon (2008-2016), cu care are doi copii, pe gemenii Morroccan şi Monroe, de 10 ani.

Primul soț, Tommy Mottola, i-a pus cuțitul la obraz, amenințând că o taie, fiindcă se îndrăgostise de jucătorul de baseball Derek Jeter (46 de ani). Mottola o ținea prizonieră în casa lui de 30 de milioane de dolari, păzită de gărzi de corp, pândindu-i fiecare mișcare cu camere de supraveghere. Mariah a supranumit casa aceea ”Sing Sing”, după denumirea unei cunoscute pușcării din New York. 

Chiar dacă pe plan sentimental nu a avut prea mult noroc, Mariah Carey a câştigat două premii Grammy în 1990 pentru Cel mai bun tânăr artist şi cea mai bună voce pop feminină.

Videoclipul original al piesei a stabilit recorduri an de an în perioada Sărbătorilor
Videoclipul original al piesei a stabilit recorduri an de an în perioada Sărbătorilor

În aprilie 2001, Mariah a semnat un contract cu Virgin Music pentru cinci albume care urmau să îi aducă în conturi aproximativ 85 de milioane de dolari şi a părăsit casa de producţie Columbia Records. Un an mai târziu, Mariah a primit 25 milioane $ de la Virgin Music pentru a întrerupe colaborarea, având în vedere că albumul ei ”Glitter” nu s-a vândut. În 2015 a semnat un contract bănos cu un lanţ de cazinouri din Las Vegas, Nevada, unde a concertat până în 2017.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net