Mariah Carey, mesaj emoționant la comemorarea a nouă ani de la dispariția lui Whitney Houston


    Mariah Carey, 50 de ani, și Whitney Houston, în 1998 când înregistrau o melodie pentru coloana sonoră a filmului ”Prințul Egiptului”foto: Instagram
Mariah Carey, 50 de ani, și Whitney Houston, în 1998 când înregistrau o melodie pentru coloana sonoră a filmului ”Prințul Egiptului”foto: Instagram

Mariah Carey, 50 de ani, a postat un mesaj emoționat la comemorarea a nouă ani de la moartea lui Whitney Houston. Whitney s-a stins din viață la 11 februarie 2012, în camera ei de hotel din Beverly Hills, California, după ce a leșinat în cadă. Ulterior, medicii legiști au descoperit urme de stupefiante în corpul ei. Mariah și Whitney s-au împrietenit în 1998 cânt au înregistrat o piesă împreună.

Mariah Carey, în vârstă de 50 de ani, a fost una dintre primele vedete de la Hollywood care a transmis un mesaj emoționant și dureros la împlinirea a 9 ani de la moartea lui Whitney Houston. Și asta pentru că majoritatea starurilor s-au concentrat pe ”cei vii” și pentru că în aceeași zi Jennifer Aniston împlinea 52 de ani. Cântăreața americană a postat pe contul ei de Instagram o fotografie din timpul înregistrării piesei ”When You Believe” (1998), care a fost coloana sonoră a filmului ”Prințul Egiptului”. ”Îmi voi aminti mereu de nemuritoarea și incomparabila Whitney Houston cu dragoste și respect și admirație eternă. Să te odihnești în pace” a scris Mariah, care are o avere estimată la 520 de milioane de dolari.

Citește și:

Mariah Carey: ”Îmi e dor de Whitney Houston. A fost cea mai bună prietenă a mea”

De ce a eşuat relaţia lui Mariah Carey: fostul logodnic face dezvăluiri

Mariah a mai povestit și în trecut despre prietenia cu Whitney

Mariah Carey s-a destăinuit în fața lui Naomi Campbell, în noiembrie 2020. ”Whitney și cu mine semănam enorm. Îi iubesc și acum energia și sufletul uriaș. Nimeni nu se aștepta să ne suportăm una pe cealaltă pentru că amândouă aveam ifose de vedetă și eram perfecționiste în tot ce făceam. Însă după ce am făcut cunoștință ne-am spus una celeilalte: Fato, o să fim cele mai bune surori! Și așa a fost până când Whitney ne-a părăsit în 2012”, a declarat Mariah. Whitney s-a stins la vârsta de 48 de ani după ce s-a înecat în cadă în apartamentul ei din hotelul Beverly Hilton, din California.

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
alexandra dinub jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
image
image
image
image
image
image
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png