Mariah Carey şi Britney Spears s-au despuiat de Revelion

Ultima actualizare:

    Mariah Carey,  cu sânii la vedere  la -12 grade C
Mariah Carey, cu sânii la vedere la -12 grade C

S-au întrecut în ţinute sexy! Mariah Carey şi-a expus sânii goi pe scenă, în noaptea de Anul Nou, la temperatura de -12 grade Celsius. Britney Spears a cântat şi ea cu sânii aproape goi, dar nu în ger.

Dacă anul trecut, la concertul de Revelion, Mariah Carey (47 de ani) s-a făcut de râs, anul acesta diva a cântat impecabil, în piaţa Time Square, din New York, la puntea dintre ani. Deşi prestaţia vedetei nu a mai fost slabă, totuşi ea a fost din nou criticată pentru modul în care a cerut cu disperare un ceai fierbinte în timpul show-ului. Cântăreaţa, îmbrăcată într-o ţinută provocatoare, s-a oprit brusc între două hituri şi a zis: „Aş dori o cană de ceai... Mi-aţi spus că veţi avea ceai! Of, este un dezastru! Ok, atunci va trebui să sărim peste acest amănunt.Însă voi fi ca oricare altă persoană fără ceai cald”, s-a enervat artista cu averea de 520 de milioane de dolari, dârdâind de frig, spre hazul privitorilor. Mariah era cu sânii ei uriaşi la vedere, pe un ger îngrozitor. Dacă anul trecut cântăreaţa a sărit peste repetiţii şi prestaţia ei a fost de tot râsul, fiindcă s-a oprit instalaţia tehnică şi buzele nu i se sincronizau cu acompanientul, anul acesta şi-a luat toate precauţiile. Nu a mai fost o noapte de coşmar, din această cauză, dar gerul i-a jucat feste.


    Britney Spears, în ţinută sexy  pe scenă
Britney Spears, în ţinută sexy pe scenă

Nici cu banii ei mulţi nu a putut să scape de tremurat. În schimb, colega ei, cântăreaţa Britney Spears (36 de ani), a triumfat de Revelion. Vedeta cu o avere de 215 milioane de dolari a schimbat mai multe ţinute sexy care îi lăsau sânii la vedere, spre deliciul privitorilor. Timp de 100 de minute, diva a încântat publicul cu hiturile şi apariţiile ei provocatoare în cadrul ultimei reprezentaţii a show-ului său din Las Vegas, “Piece of Me”.Britney a susţinut acest show de mare succes timp de patru ani la “Planet Hollywood Resort & Casino”. Concertele pe care le-a susţinut de regulă cu casa închisă i-au adus câştiguri de peste 100 de milioane de dolari.

Ei s-au dezbrăcat la plajă de Anul Nou


    Jennifer  Aniston,  la plajă
Jennifer Aniston, la plajă

Actriţa Jennifer Aniston (48 de ani) a întâmpinat Anul Nou la soare în Los Cabos, Mexic. Vedeta a ales să facă plajă împreună cu soţul ei, Justin Theroux (46 de ani), în timp ce mare parte din Europa şi coasta de est a SUA tremură de frig.


    Mark Wahlberg  s-a pozat la  bustul gol
Mark Wahlberg s-a pozat la bustul gol

Ei speră ca această vacanţă să-i ajute să treacă peste certurile pe care le-au avut în ultima vreme. Aniston şi Theroux, care au o avere comună de 170 de milioane $, sunt căsătoriţi din 2015. Actorul Mark Wahlberg (46 de ani) a întâmpinat şi el anul nou la soare. El a fost surprins de paparazzi la bustul gol pe plajă în Barbados.


    Justin Bieber  s-a răsfăţat  la soare
Justin Bieber s-a răsfăţat la soare

Starul cu averea de 255 de milioane $ s-a pozat cu fanii şi s-a distrat fără soţia sa, Rhea Durham, şi cei 4 copii ai lor. Justin Bieber (23 de ani) s-a distrat tot în Mexic în vacanţa de sărbători împreună cu actriţa Selena Gomez (25 de ani). Starul cu o avere de 265 de milioane $ s-a împăcat cu iubita sa. Selena, care are o avere de 60 de milioane $, vrea să se mărite cu el.

Au petrecut Revelionul cu copiii lor


    Madonna a  petrecut  cu fiica ei,  Lourdes
Madonna a petrecut cu fiica ei, Lourdes

Deşi are o avere de 800 de milioane de dolari, cântăreaţa Madonna (59 de ani) nu a petrecut Revelionul într-o destinaţie exotică sau la un restaurant de fiţe. Ea a admirat focurile de artificii din vila personală din New York, împreună cu fiica sa, Lourdes, de 21 de ani. A luat-o în braţe şi s-a simţit în al nouălea cer cu fata pe care o iubeşte la nebunie. 


    David Beckham s-a pozat  cu fiul preferat, Brooklyn
David Beckham s-a pozat cu fiul preferat, Brooklyn

Lourdes şi-a arătat cu mândrie părul de la subraţ, cum a mai făcut-o şi altădată. Cântăreaţa Victoria Beckham (43 de ani) şi soţul ei, fostul fotbalist David Beckham (42 de ani), care au o avere comună de 450 de milioane de dolari, au petrecut de anul nou împreună cu cei 4 copii ai lor,. David a ţinut să se pozeze cu fiul preferat, Brooklyn (18 ani).

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net