Mariajele fulger de la Hollywood

Ultima actualizare:

    Lisa Marie Presley şi Nicolas Cage
Lisa Marie Presley şi Nicolas Cage

Statornicia în dragoste nu e cea mai mare calitate a vedetelor. Cât despre căsnicie, majoritatea o consideră un bun cu termen de garanţie foarte scurt.

Cupluri precum Britney Spears şi Jason Alexander sau Carmen Electra şi Dennis Rodman nu au fost făcute să reziste de la bun început.

Pentru vedete, căsătoria este ca o distracţie, când încep să apară probleme îi pun repede capăt, căutând plăceri alături de alţi parteneri.

Unele staruri simt nevoia de a avea un palmares de căsnicii la activ, ca şi când acest lucru ar fi o dovadă a valorii lor. Chiar se întrec în a dovedi că pot să ajungă la altar de câte ori vor "muşchii lor".

Drew Barrymore şi Tom Green - 6 luni

Drew şi Tom s-au cununat în 2001, acesta fiind primul mariaj al actorului de comedie şi cel de-al doilea pentru Drew Barrymore, care mai avea la activ un mariaj eşuat după doar o lună.

Drew Barrymore şi Tom Green
Drew Barrymore şi Tom Green

Cel care-a înaintat actele de divorţ a fost Tom Green. Motivul: eternele diferenţe ireconciliabile.

Britney Spears şi Jason Alexander - 3 luni

Prieteni din copilărie, cei doi s-au căsătorit în Las Vegas, la începutul lui 2004, după o petrecere nocturnă, udată cu mult alcool. Britney (28) şi Jason au făcut schimb de jurăminte, regretate din plin atunci când s-au trezit din frenezie.

Britney Spears şi  Jason Alexander
Britney Spears şi Jason Alexander

Toată „distracţia" , care-a inclus buchetul, fotografiile şi înregistrarea video, a costat 200 de dolari, plătiţi de mireasă. Mariajul a fost anulat mai târziu de un judecător, la cererea părţilor.

Renee Zellweger şi Kenny Chesney - 4 luni

Actriţa premiată cu Oscar şi cântăreţul de country au avut parte de o nuntă ca-n poveşti, pe o plajă din Insulele Caraibe, în mai 2005.

Renee Zellweger  şi Kenny Chesney
Renee Zellweger şi Kenny Chesney

Peste numai 120 de zile, Renee Zellweger (41) cerea anularea căsătoriei, care s-a încheiat oficial în decembrie 2005. „Am făcut cea mai mare greşeală a vieţii mele măritându-mă cu Chesney. Am fost o proastă", mărturisea actriţa după despărţire.

Carmen Electra şi Dennis Rodman - 4 luni

„Fericirea" lor a durat din noiembrie 1998 până în martie 1999. Electra (37) şi Rodman (48) s-au cununat tot în Las Vegas, într-o capelă de căsătorii la minut.

Carmen Electra şi Dennis Rodman
Carmen Electra şi Dennis Rodman

Baschetbalistul a regretat primul pasul făcut şi-a încercat să anuleze căsătoria după doar nouă zile. Ulterior, Rodman s-a răzgândit şi-a rămas alături de soţia lui încă patru luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
președintele iranian s a prăbușit cu elicopterul FOTO EPA jpg
image
image
image
image
image
image
andreea bostanica ilinca vandici colaj instagram jpg
banner Nouria Nouri png
oana zavoranu colaj instagram jpg
sean diddy profimedia jpg
Bella Hadid a plans in fiecare zi jpg
banner Vladuta Lupau png
carlas dreams
banner simona florescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net