Marile proiecte cinema pregătite de Bruce Wilis, Stallone și Schwarzenegger

Ultima actualizare:

Cei mai consacrați actori de la Hollywood vor reintepreta rolurile în care ne-au încântat în copilărie.

Cinefilii vor avea parte în curând de câteva surprize mari de la Hollywood. Producătorii lucrează din greu la continuările mai multor serii de filme cu super eroi.

Arnold Schwarzenegger revine pe marile ecrane în rolul lui Conan Barbarul. În 1982 se lansa primul film din seria „Conan” cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal, iar doi ani mai târziu debuta „Conan distrugătorul”. De curând, s-a anunţat că scenariştii Will Beal şi Andrea Berloff lucrează la un nou film din serie, dar nu se ştie când se va lansa.

Vom avea parte mai mult ca sigur și de continuarea de la „Gemenii”, în care îl vom revedea pe Danny DeVitto, alături, de această dată, de Eddie Murphy. Regia va fi semnată de Ivan Reitman şi scenariul de Ryan Dixon şi Josh Gad.

Şi Will Smith le pregăteşte fanilor săi două surprize. Vor urma două continuări pentru „Bad Boys”, pelicula care s-a lansat în 1995. Actorul îl va interpreta din nou pe Mike Lowrey în povestea detectivilor zăpăciţi şi îl va avea partener tot pe Martin Lawrence. Prima continuare, ce se zvoneşte că va fi regizată de Joe Carnahan, va avea premiera în 2017, iar cea de-a doua în 2019.

Şi Sylvester Stallone va fi în prim-plan, urmând să fie personajul principal din a doua parte din „Gardienii Galaxiei”, care va avea premiera în 2017. Alături de Stallone vor juca şi ceilalți actori principali din prima parte a filmului.

Nu e nicio îndoială că Bruce Willis este greu de ucis. Dovadă că personajul lui John McClane revine într-o nouă poveste. Regizor va fi Len Wiseman şi pelicula se va numi „Die Hard Year One”. Încă nu s-au anunţat şi alte detalii, însă vom reveni cu amănunte. Veste bună pentru fanii „Furios şi iute”: se pregăteşte cel de-al optulea film din serie. Pelicula ar trebui lansată în 2017, se va numi „Fast 8” şi va fi regizată de F. Gary Gray. Alături de actorii vechi din distribuţie se vor alătura şi alte nume noi.

Şi Harrison Ford revine pe marile ecrane cu o nouă continuare. De data aceasta cu „Indiana Jones 5”, peliculă care a fost anunţat pentru a avea premiera în 2019. Regia va fi semnată de Steven Spielberg şi momentan nu au fost anunţate alte detalii, doar că scenariul va fi semnat de Philip Kaufman şi David Koepp.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net