Mariza, dezvăluiri emoționante despre fiul ei. Când s-a născut avea doar 500 de grame

Ultima actualizare:

    Mariza, alături de fiul ei
Mariza, alături de fiul ei

Cântăreața portugheză Mariza (43 de ani), care revine sâmbătă, 17 februarie, pe scena Sălii Palatului din București, a vorbit despre fiul ei, Martim, acum în vârstă de 6 ani. Puștiul a contrazis toate previziunile pesimiste ale medicilor, care nu-i dădeau multe șanse de supraviețuire după ce a venit pe lume prematur, cântărind numai 500 de grame.

Mariza se întoarce în România pentru un concert, sâmbătă, 17 februarie, la Sala Palatului din București. Cea mai de succes interpretă de fado de la Amalia Rodriguez încoace pare să fi stabilit o relație specială cu publicul din țara noastră, pentru că și de data aceasta concertul se va ține cu casa închisă.

La 43 de ani, Mariza se află într-un moment foarte bun al carierei, după o pauză de câțiva ani în care s-a dedicat exclusiv fiului ei, născut prematur. Mariza l-a adus pe lume pe Martim în 2012, la numai 25 de săptămâni și jumătate. Cu o greutate de 500 de grame, bebelușul și-a petrecut primele șase luni din viață într-un incubator, iar voința lui de a trăi i-a uimit pe medici. Solista a luat atunci hotărârea de a lăsa cariera muzicală pe locul doi și timp de trei ani s-a ocupat de fiul ei.

Acum, Martim este un băiețel perfect sănătos, vesel și fascinat de tehnologie, asemenea tuturor copiilor acestor vremuri. “Îi plac deja jocurile pe calculator şi maşinuţele. Suntem în noua eră a digitalului, a platformelor digitale”, a declarat artista. ”Mi-am dat seama că nu-l pot împiedica pe fiul meu să crească, iar el nu mă poate opri să fiu fericită și să cânt”, a mărturisit, cu o sinceritate uimitoare, Mariza. Solista s-a întors pe scenă în 2014, iar acum se află deja la al treilea concert în țara noastră.

Concertul de sâmbătă, 17 februarie, de la Sala Palatului, va începe la ora 20.00.

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea jpg
razvan simion si ianca jpg
banner simona patruleasa png
Cristian Topuzu jpg
ijbkn jpg
4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg