Matthew McConaughey: ”Am stat 20 de luni pe bară. Am crezut că spun adio carierei de la Hollywood”


    Matthew McConaughey, 51 de ani, este profesor de științe la bază și actor, din pasiune
Matthew McConaughey, 51 de ani, este profesor de științe la bază și actor, din pasiune

Actorul american Matthew McConaughey, în vârstă de 51 de ani, a crezut că va dispărea ca actor după ce a refuzat mai multe roluri în comedii romantice. După succesul avut în ”Cum să scapi de un tip în 10 zile”, ”The Wedding Planner” și ”Fantomele iubitelor din trecut” el a refuzat să mai joace în filme ușurele. Mai mult decât atât a dat cu piciorul unei oferte de 14,5 milioane de dolari. Ce a urmat este coșmarul oricărui actor.

Matthew McConaughey, în vârstă de 51 de ani, a crezut că își va încheia cariera prematur după ce nu a mai prins nici un rol timp de 20 de luni. O perioadă destul de lungă nimeni nu a vrut să mai colaboreze cu el. Și asta pentru că era perceput ca ”un frumușel” bun pentru comediile romantice. Succesul avut în ”Cum să scapi de un tip în 10 zile”, ”The Wedding Planner” și ”Fantomele iubitelor din trecut” l-a stigmatizat și nu mai scăpa de imaginea de bărbat fatal. El a refuzat să mai joace în filme ușurele și a încercat să țintească spre roluri dramatice.

A vrut roluri mai serioase, dar regizorii nu l-au vrut

Însă planurile lui nu au coincis cu cele ale regizorilor care continuau să îl perceapă ca pe un frumușel plin de mușchi. Apoi au apărut rolurile care i-au mers la suflet în filmele ”Killer Joe”, ”Mud”, ”Paperboy”, ”Bernie”, ”True Detective”, ”Dallas Buyers Club” și ”Magic Mike”. Dar până atunci a fost anonim timp de 20 de luni. A câștigat un premiu Oscar datorită filmului ”Dallas Buyers Club” (2013) și este mândru de ”Interstellar” (2014) care a devenit un clasic în materie de SF.

Citește și:

Matthew McConaughey și-a convins greu soția să-l ia de bărbat

Matthew McConaughey şi Penelope Cruz, sex în rulotă la filmări VIDEO

Matthew McConaughey, un familist convins

Matthew McConaughey, 51 de ani, are o avere de peste 140 de milioane de dolari și este un familist convins. El este însurat din 2012 cu Camila Alves, care i-a dăruit trei copii, pe Levi, 12 ani, Livingston, 8 ani și Vida 11 ani. El a debutat în cinematografie după ce a terminat Universitatea din Texas și este licențiat în Științe. Puțină lume știe că McConaughey este profesor de Științe la Colegiu și că atunci când nu este prins la filmări, el predă copiilor în timpul cursurilor de vară și este extrem de iubit în rândul generației tinere.

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
cub cornel Ilie png
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu