Matthew McConaughey, aşa cum nu l-aţi văzut niciodată: poartă tanga în ultimul lui film


    Matthew McConaughey, în vârstă de 49 de ani, joacă rolul unui drogat excentric
Matthew McConaughey, în vârstă de 49 de ani, joacă rolul unui drogat excentric

Matthew McConaughey, în vârstă de 49 de ani, a revenit în forma fizică de altă dată. După ce slăbit înfiorător pentru rolul din „Leading Dallas Buyers Club” care i-a adus un Oscar în 2014, actorul de 49 de ani a început iar să meargă la sala de forţă, să tragă de fiare şi să facă jogging. Rezultatele sunt evidente în trailerul filmului „The Beach Bum” postat recent pe Internet, în care McConaughey joacă alături de Snoop Dogg.

Matthew McConaughey, în vârstă de 49 de ani, îşi arată fundul în ultimul film. Actorul care a fost votat în anii trecuţi drept cel mai sexy de la Hollywood a revenit la forma fizică de altădată. Matthew McConaughey susţine că meseria de tată pentru cei trei copii pe care îi are cu Camilla Alves (36 de ani), Livingston (6 ani), Vida (8 ani) şi Levi, de 10 ani, îl ţine în priză tot timpul.

simeon stalpnicul png

Recent, Matthew McConaughey şi-a susprins fanii cu o apariţie neobişnuită. El joacă rolul lui Moondog în filmul „The Beach Bum” alături de rapperul Snoop Dogg. Trailerul a fost lansat pe reţelele de socializare şi surprinde o secvenţă în care McConaughey dansează din fund în timp ce defilează îmbrăcat cu nişte chiloţi tanga. Comedia surprinde prin limbajul colorat şi dezinvoltura cu care toate personajele consumă droguri.

simeon stalpnicul png

Citeşte şi:

Se apropie de 50 de ani, dar arată senzaţional! Cum se menţine în formă Matthew McConaughey

Matthew McConaughey s-a căsătorit cu modelul Camila Alves

Moondog petrece în compania unor fete dezbrăcate pe un iaht de lux şi apare în mai multe scene îmbrăcat excentric. McConaughey îl mai are ca partener în film şi pe actorul Jonah Hill, care interpretează personajul Lewis. Filmul va fi lansat în cinematografele din Marea Britanie la 22 martie. După o carieră de aproape 20 de ani, McConaughey a reuşit să strângă o avere estimată la 95 de milioane de dolari. 

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
Schengen FOTO Shutterstock
cub gabi bădălău png
inna sexy jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png