Matthew McConaughey nu e de acord cu obligativitatea vaccinării la copii! Ce spune actorul


    starul nu își vaccinează copiiiFoto: Instagram
starul nu își vaccinează copiiiFoto: Instagram

Matthew McConaughey zice că nu e de acord cu obligativitatea vaccinării anti-COVID-19 la copii!. Însă el s-a vaccinat cu ambele doze de vaccin.

Matthew McConaughey (52 de ani) zice că nu e de acord cu obligativitatea vaccinării anti-COVID-19 la copii. Deocamdată refuză să-și dea acordul de a-i fi vaccinați cei 3 copii pe care îi are cu soția, Camila Alves (39 de ani), Vida, de 11 ani, Levi, de 13 ani și Livingston, de 8 ani. Starul spune că el și soția s-au vaccinat și este de acord că vaccinarea este foarte bună. Vrea mai multe informații despre vaccin, însă, când e vorba de copii.

Ar trebui să fie o alegere personală

McConaughey i-a spus scriitorului Andrew Ross Sorkin, într-un interviu care a avut loc marți, că vaccinările ar trebui să fie o alegere personală. ”Eu sunt vaccinat. Soția mea e vaccinate. Nu am făcut asta pentru că cineva mi-a spus asta. Am ales s-o fac. Nu e nici o teorie a conspirației privitoare la vaccinuri”, a spus actorul laureat cu Oscar. McConaughey a mai spus că familia sa a stat în carantină mult timp în 2020 și a făcut multe teste de virus. Matthew McConaughey nu e de acord cu obligativitatea vaccinării la copii!

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg