Matthew McConaughey, ţinta criticilor! Cum arată frumuşelul anilor '90 în cel mai prost film din carieră

Ultima actualizare:

    Matthew McConaugheyFoto:GettyImages
Matthew McConaugheyFoto:GettyImages

Matthew McConaughey , în vârstă de 49 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Hollywood şi se numără printre cei care au câştigat premiul Oscar cel puţin o dată în carieră. Deşi filmele în care joacă sunt apreciate în general, iată că până şi cei mai lăudaţi actori pot da greş mai rău decât debutanţii. Cel mai recent film al actorului Matthew McConaughey, "The Beach Bum", a avut premiera in acest weekend. Din pacate pentru star, lung-metrajul a avut parte de cel mai prost debut la box-office din cariera sa.

Pentru filmul care avea să obţină nişte încasări dezastruoase, Matthew McCounaughey s-a transformat într-un artist renumit, dependent de substanţe interzise. În ciuda faptului că personajul are un aer boem, iar trăsăturile fizice pun accent pe atributele unui spirit liber, interpretarea lui Matthew nu este una deloc convingătoare, nereuşind să le facă să suspine nici măcar pe domnişoarele care visează la un artist cu păr lung şi blond, care se îmbracă bizar şi nu se teme de gesturi nebuneşti. Americanii nu au scos mai mult de 1,8 milioane de dolari din buzunar pentru a vedea filmul, deşi acesta a rulat în mai bine de 1000 de cinematografe de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Acesta este al doilea eşec major din 2019 pentru Matthew McConaughey după "Serenity", în care a jucat alături de Anne Hathaway. Thrillerul a fost, de asemenea, intens criticat de jurnalişti şi a încasat doar 11,4 milioane de dolari la nivel mondial la box-office.

În ultimul timp, Matthew pare să îşi fi pierdut interesul faţă de meseria sa, iar eşecurile se ţin unul după altul. La polul opus de interpretarea acestuia din "Beach Bum", se află cea a lui James Franco din filmul "Disaster Artist", care spune povestea unui pseudoartist dornic de a regiza un film, în ciuda faptului că nu poseda nici aptitudinile necesare şi caracteristicile psihice utile, aflându-se la limita nebunie şi terorizându-şi constant colegii de paltou.

Şi-a pus viaţa în pericol de dragul unui rol

În urmă cu şase ani, Matthew McConaughey şi-a pus viaţa în pericol din dorinţa de a insufla mai multă credibilitate personajului pe care l-a interpretat în pelicula "The Dallas Buyer’s Club". El a interpetat un bărbat bolnav de SIDA şi a urmat un regim draconic pentru a slăbi aproximativ 20 de kilograme.

Actorul a făcut sacrificii imense pentru rolul din Dallas Buyers Club şi a slăbit nu mai puâin de 20 de kilograme
Actorul a făcut sacrificii imense pentru rolul din Dallas Buyers Club şi a slăbit nu mai puâin de 20 de kilograme

În acea perioadă, atât fanii cât şi apropiaţii lui Matthew s-au arătat îngrijoraţi de decizia acestuia de a face asemenea sacrificii, după ce în presa de peste Ocean au apărut mai multe instantanee în care vedeta era sprijinită de mama sa pentru a se putea deplasa, întrucât trupul îi devenise foarte fragil, iar resursele de energie de care dispunea erau reduse.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu jpg
marina voica si corina chiriac webp
Maria Tanase jpg
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net