Matthew McConaughey, unde îţi sunt muşchii?

În 2018 era musculos
În 2018 era musculos

Nu mai e musculos cum era! Actorul Matthew McConaughey s-a făcut de râs, recent, cu trupul său pufos şi cu burtică la plajă, în Grecia. El îşi petrece vacanţa împreună cu familia pe insula Antiparos.

Matthew McConaughey (49 de ani) a câştigat mulţi bani datorită rolurilor pentru care s-a îngrăşat şi a slăbit la comandă, însă reuşise să-şi revină. Până nu demult, starul, laureat cu premiul Oscar, era plin de muşchi datorită joggingului şi a exerciţiilor fizice la sală.

Aşa că a fost un mare şoc pentru fanii săi când paparazzii l-au surprins, sâmbăta trecută, pe plajă, fără muşchi. 


    În 2018 era musculosFoto: Profimedia
În 2018 era musculosFoto: Profimedia

Actorul, bine rotunjit, s-a lăfăit la soare împreună cu soţia sa, fotomodelul Camilla Alves (37 de ani), şi cei trei copii ai lor, Levi (10 ani), Vida (9 ani) şi Livingston (6 ani). El s-a jucat cu progeniturile pe plajă, punându-se la mintea lor, sub privirile soţiei care era mai mult preocupată să se bronzeze. Matthew McConaughey, care are o avere de 100 milioane $, a slăbit 20 de kilograme ca să joace rolul unui bolnav de SIDA în filmul “Dallas Buyers Club”, şi a rămas impotent temporar. 

S-a ales cu o statuetă Oscar, dar soţia sa, care este o focoasă braziliancă, îi făcea mereu reproşuri. De aceea, s-a pus pe tras de fiare până şi-a revenit.

Din 2014 şi până recent reuşise să se menţină musculos şi atrăgător. Nimeni nu şi-ar fi imaginat că se va îngrăşa, cum arată acum, de astă dată nu pentru cerinţele unui rol într-un film. 

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub ioana nastase png
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg