Matthew Perry este din nou singur. S-a despărțit de logodnica tinerică

Ultima actualizare:

    Matthew Perry a rămas singur după doi aniFoto: Instagram
Matthew Perry a rămas singur după doi aniFoto: Instagram

Matthew Perry este din nou singur, a anunțat la scurt timp după lansarea noului film ”Prietenii tăi: Reuniunea”. El s-a despărțit de logodnica sa.

Actorul Matthew Perry (51 de ani), binecunoscut pentru rolul său din celebrul serial ”Prietenii tăi” este din nou singur. El a anunțat că a rupt logodna cu managerul literar Molly Hurwitz (29 de ani), după șase luni de logodnă și doi ani de relație. ”Uneori lucrurile nu merg și acesta e unul din momente. Îi doresc lui Molly ce e mai bine”, a sps el. Fosta logodnică i-a fost de mare ajutor pentru că l-a ajutat să scape de dependența de droguri.

iÎn ce hal a ajuns Matthew Perry! Actorul din serialul ”Prietenii tăi” arată ca un cerșetor În ce hal a ajuns Matthew Perry! Actorul din serialul ”Prietenii tăi” arată ca un cerșetor

Matthew Perry îşi vinde casa cu 35 milioane $

Joacă din nou alături de colegii din ”Prietenii tăi”

Starul, care are o avere de 70 milioane de dolari, s-a îngrăşat din cauza abuzurilor de droguri şi alcool. Are faţa umflată şi urâţită, în comparaţie cu aspectul lui robust din tinereţe. În urmă cu 3 ani, Perry a fost internat 3 luni în spital după ce a suferit de ulcer perforat cu dureri cumplite. A avut și ghinion, fiindcă din 2017 până acum, când apare în noul film ”Prietenii tăi: Reuniunea” nu a mai primit roluri.

Fanii celebrului serial s-au bucurat când i-au revăzut pe Monica Geller, interpretată de Courteney Cox (56 de ani), Chandler Bing, incarnat de Matthew Perry, Ross Geller, întruchipat de David Schwimmer (54 de ani), Rachel Green, interpretată de Jennifer Aniston (52 de ani), Joey Tribbiani, personaj jucat de Matt LeBlanc (53 de ani), şi Phoebe Buffay, alias Lisa Kudrow (57 de ani), în ”Prietenii tăi: Reuniunea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net