Megan Fox împlinește 34 de ani! De ce boală rară suferă una dintre bombele sexy ale Hollywood-ului

Ultima actualizare:
Megan Fox nu a renunțat să pozeze sexy
Megan Fox nu a renunțat să pozeze sexy

Frumoasa brunetă, cunoscută pentru rolurile din seria de pelicule Transformers, Megan Fox, împlinește 34 de ani pe 16 mai. A lucrat ca mascotă într-un magazin alimentar,a defilat pe podium și a apărut pe micile ecrane, furând inimile a mii de domni. Mamă a trei copii reușește să își mențină o siluetă care le-ar face invidioase până și pe adolescente. Iată ce nu știai despre actrița americană!

  • Megan Fox nu a fost celebră dintotdeauna. Înainte de a defila pe podiumuri pentru cele mai renumite case de modă și de apărea pe micile ecrane, ea a fost nevoită să facă anumite lucruri de care nu își amintește cu drag. Înainte de a deveni cubnoscută, ea a lucrat într-un magazin și avea sarcina de a-i detemina pe trecători să treacă pragului pentru a cumpăra smoothie-uri.

Corpul perfect al lui Megan Fox nici nu pare că ar fi trecut prin trei nașteri
Corpul perfect al lui Megan Fox nici nu pare că ar fi trecut prin trei nașteri
  • Dezvăluirea a fost făcută chiar de vedetă în cadrul emisiunii moderate de către Ellen Degeneres. „Am lucrat la un mic magazin de smoothie-uri din Florida și am lucrat în general în spatele casei de marcat. Dar, odată pe săptămână, de obicei vinerea, cineva trebuia să se îmbrace ca un fruct și să iasă afară, lângă autostradă. Am fost o banană. O banană gigantică”, a declarat Fox, vizibil stânjenită. 

Megan Fox este complexată de defectul fizic pe care îl are și adesea folosește dubluri pentru deget atunci când filmează
Megan Fox este complexată de defectul fizic pe care îl are și adesea folosește dubluri pentru deget atunci când filmează
  • În anul 2010 și-a găsit sufletul pereche în persoana actorului Brian Green, cu 12 ani mai mare decât ea. În ciuda diferenței de vârstă cei doi se înțeleg de minune și sunt părinții a trei copii, care le seamănă leit și sunt absolut adorabili. Rareori sunt ocaziile când Megan și Brian acceptă ca imaginile cu micuții lor să fie făcute publice, familia lor fiind una discretă. Recent, ei au fost surprinși de fotoreporteri părăsind locuința, în plină pandemie, pentru a cumpăra niște alimente de tip fast food de la un magazin din apropiere. 
  • Presa de peste Ocean speculează adesea că Megan Fox este o scorpie și că are o atitudine complet nepotrivită față de persoanele cu care interacționează. Un lucru este cert, actrița este plictisită să fie comparată de presă cu Angelina Jolie și susține că cei care fac această paralelă sunt lipsiți de imaginație. 
  • Imaginea de fată rea a lui Megan Fox este întârită de pictorialele incendiare pe care le realizează. Lipsită de inhibiții, vedeta a pozat în rochițe mini din latex și purtând pantofi cu toc amețitor. Mama Natură a fost generoasă cu frumoasa brunetă care a decis să își decoreze corpul cu nu mai puțin de 9 tatuaje. Lucrul pe care îl regretă nesupus este că, în urmă cu ani buni, l-a lăsat pe un artist tatuator să fumeze marijuana înainte de a o tatua, iar rezultatul final nu a fost nici pe departe cel dorit. 
  • Mulți ar putea crede că este perfectă, însă Megan are un defect fizic despre care nu știe multă lume! Renumita vedetă suferă de branhidactilie, adică ambele degete mari ale mâinii sunt scurte, iar unghiile de la aceste degete au un aspect bizar. 
  •  

Citește și

Ce era nevoită să facă Megan Fox pentru bani înainte să devină celebră

Megan Fox, apariție demențială în lenjerie intimă! Nici n-ai zice că a trecut prin trei nașteri

image
image
image
image
image
image
banner anamaria prodan png
oscar2020 al pacino jpeg
drinks 2578446 1920 jpg
gabriela cristea si marcel toader jpg
deva cassel instagram jpg
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el