Mel B a ajuns de urgență la spital cu coastele rupte! Operația a durat 3 ore

Ultima actualizare:
Mel B a ajuns la spital cu o mână secționată și două coaste rupte
Mel B a ajuns la spital cu o mână secționată și două coaste rupte

Cântăreața Mel B a ajuns de urgență la spital cu două coaste rupte și o mână secționată, în urma unui accident despre care, momentan, artista nu-și dorește să dezvăluie prea multe informații. Membra formației Spice Girls a ajuns rapid pe mâna medicilor, care s-au ocupat în sistem de urgență de operația vedetei, care a durat trei ore.

Mel B, în vârstă de 43 de ani, și-a pus fanii în alertă în urma unui accident nefericit care s-a terminat neplăcut pentru vedetă. Aceasta a ajuns la un spital din New York în stare critică și a fost operată de urgență, având două coaste rupte și o mână secționată, potrivit Mirror. Intervenția chirurgicală a durat mai mult de trei ore, iar starea de sănătate a cântăreței este momentan una bună.

Mel B a ajuns de urgență la spital în urma unui accident

Deși a confirmat vestea, Mel B nu a dorit să ofere detalii cu privire la incident. Totuși, pentru a-și mai liniști admiratorii, vedeta a ales să publice o imagine pe rețelele de socializare, ce o înfățișa pe aceasta purtând un suport protector din spumă, pentru mâna rănită grav. 

Membra formației Spice Girl s-a aflat în centrul atenției în ultima perioadă, promovându-și cartea „Brutal de sinceră”, o autobiografie în care aceasta vorbește despre mariajul abuziv pe care l-a avut cu fostul ei soț, Stephen Belafonte. De asemenea, ea a fost forțată de împrujurimi să-și anuleze ultima lansare de carte, însă le-a promis celor ce au cumpărat bilete că o va reprograma. 

Colegele sale de trupă au vizitat-o în spital
Colegele sale de trupă au vizitat-o în spital

Operația cântăreței a durat peste trei ore

„Am două coaste rupte, o mână secționată care a avut nevoie de îngrijire de urgență, operația durând mai mult de trei ore, prin urmare și suportul de protecție”, a scris Mel B pe rețelele de socializare. „Am fost nevoită să anulez lansarea mea de carte din New York și îmi cer iertare personal de la toate persoanele care au cumpărat bilete pentru a mă vedea. Promit că lansarea va avea loc cu o altă ocazie, în viitorul apropiat.

Momentan mâna mea dreaptă este cusută și încerc să nu fac prea multă mișcare pentru a le da o șansă coastelor mele să se vindece. Durerea este îngrozitoare, dar sunt pe mânile bune ale medicilor. Mulțumesc de înțelegere”, și-a continuat cântăreața mesajul adresat admiratorilor săi. Mel B și celelelalte membre ale trupei Spice Girls au dezvăluit că se reunesc și organizează din nou concerte în vara acestui an, mai puțin Victoria Beckham. 


    Colegele sale de trupă au vizitat-o în spital Foto Instagram
Colegele sale de trupă au vizitat-o în spital Foto Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net