Mel B, bătută de soţ? Uite cum se apără el

Ultima actualizare:

    Melanie Brown este căsătorită din 2007 cu Stephen BelafonteFoto: Mirror
Melanie Brown este căsătorită din 2007 cu Stephen BelafonteFoto: Mirror

Fanii cântăreţei şi-au exprimat îngrijorarea faţă de artistă, după ce au văzut-o la show-ul X Factor cu ochiul vânăt şi plină de zgârieturi pe umeri şi pe braţe.

Melanie Brown, fosta componentă a trupei Spice Girls, a lipsit de la show-ul X Factor de sâmbătă seara, după ce a ajuns la spital. A doua zi, ea şi-a făcut apariţia pe ultima sută de metri la finala concursului, însă se afla într-o stare foarte proastă.

Cântăreaţa a încercat să-şi acopere cu machiaj vânătăile de pe umeri, de pe braţe şi de la ochi, însă aceste răni au rămas destul de vizibile, dând naştere unor zvonuri referitoare la o căsnicie abuzivă cu Stephen Belafonte, fiul faimosului cântăreţ Harry Belafonte. Mai mult, artista a fost văzută fără verigheta de 20.000 de lire sterline, scrie publicația Mirror.

Stephen Belafonte a negat acuzaţiile care i se aduc, mărturisindu-le fanilor de pe Twitter că Mel B a ajuns la spital din cauza unei boli.

"Mel a fost foarte bolnavă, iar numeroşi medici au ajutat-o să se facă bine. Dacă fanii nu se pot relaxa înainte de a face comentarii negative, înseamnă că nu sunt fani adevăraţi. De obicei nu răspund la mesajele de pe Twitter, dar voi răspunde comentariilor referitoare la faptul că mi-am bătut soţia. Cred că acestea sunt dezgustătoare şi mincinoase", a afirmat soţul artistei prin intermediul rețelei de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net