Meryl Streep, locul întâi la comedie

Deşi a câştigat mai multe premii Oscar pentru rolurile dramatice pe care le-a interpretat, în ultimii cinci ani actriţa a jucat în comedii precum „Mamma Mia", „Diavolul se îmbracă de la Prada", „E tare complicat" şi „Julie şi Julia" ce au generat încasări totale de 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial, potrivit adevarul.ro.

Pe locul doi în clasament s-a aflat actriţa Sarah Jessica Parker, care a adus încasări de 916 milioane de dolari, cu rolul lui Carrie ­Bradshaw din lungmetrajul „Totul despre sex 2".

Katherine Heigl (32 de ani) a ocupat locul trei, cu mai multe comedii, printre care „Un cuplu mortal" şi „Viaţa aşa cum este ea", care au generat venituri totale de 773 de milioane de dolari la nivel mondial. Cu toate că aceste două comedii nu au fost foarte apreciate de public, Katherine Heigl poate da lovitura cu următorul ei proiect „One For the Money", bazat pe seria de romane „Janet Evanovich", de Stephanie Plum.

Următoarea actriţă din clasament este Cameron Diaz, comediile sale generând încasări de 768 de milioane de dolari. Anne Hathaway s-a poziţionat pe locul cinci cu o sumă care se ridică la 727 de milioane de dolari din comediile în care a jucat.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
cub andi moisescu png
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu