Mesajul surprinz─âtor trimis de Kim Kardashian fostului so╚Ť, ├«n ziua ├«n care rapperul a ├«mplinit 44 de ani

image
Kim Kardashian și Kanye West împreună cu copiiiFoto: Instagram

C├ónt─âre╚Ťul Kanye West a ├«mplinit 44 de ani ├«n ziua de 8 iunie ╚Öi Kim Kardashian i-a transmis un mesaj surprinz─âtor. Asta de╚Öi ea a fost cea care a dat divor╚Ť de el.

C├ónt─âre╚Ťul Kanye West a ├«mplinit 44 de ani ├«n ziua de 8 iunie ╚Öi Kim Kardashian (40 de ani) i-a transmis un mesaj surprinz─âtor, cu aceast─â ocazie. Vedeta american─â de televiziune l-a felicitat pe fostul so╚Ť, de╚Öi sunt ├«n divor╚Ť. Ba mai mult, aceasta i-a scris c─â ├«l va iubi ├«ntreaga via╚Ť─â, dup─â 7 ani de c─âsnicie, ├«ncheia╚Ťi nu demult. Kim a mai postat pe o re╚Ťea social─â fotografii ale Kanye de c├ónd era copil, de c├ónd erau ├«mpreun─â ╚Öi o poz─â ├«n care apar ├«mpreun─â cu cei patru copii ai lor.

Kim Kardashian, într-o ţinută periculos de sexy! Cum a fost surprinsă în plină stradă

Kim Kardashian contraatac─â! Cum s-a pozat dup─â zvonurile c─â so╚Ťul o ├«n╚Öal─â cu un b─ârbat

Admiratorii speră să se împace

Admiratorii au pus comentarii l├óng─â poze prin care ╚Öi-au manifestat speran╚Ťa c─â cei doi se vor ├«mp─âca. Sora mai mic─â a lui Kim, Khloe Kardashian, l-a felicitat de asemenea pe rapperul Kanye West de ziua sa. Kim Kardashian ╚Öi Kanye West au patru copii, North, ├«n v├órst─â de ┼čapte ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de doi ani, ┼či Psalm, de un an, care stau cu mama lor, ├«n Los Angeles, California, pe coasta de vest a Americii. Kanye st─â la ferma lui din statul Wyoming, unde se ocup─â de muzic─â. Kim Kardashian ┼či Kanye West s-au c─âs─âtorit ├«n anul 2014. Apropia╚Ťii spun c─â Kim a f─âcut tot ce i-a stat ├«n putin╚Ť─â pentru a-╚Öi salva c─âsnicia. C├ónt─âre╚Ťul Kanye West a ├«mplinit 44 de ani ├«n ziua de 8 iunie ╚Öi Kim Kardashian i-a transmis un mesaj surprinz─âtor.

FotoJet (3) jpg
stefan banica paparazzi8 jpg
foto2 parintii romanca egipt png
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
ana morodan vanatai6 png
alergie jpeg
grup de prieteni
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
image
image
image
khloe kardashian atunci vs acum webp
santana 1 jpg
ana morodan vanatai6 png
stefan banica paparazzi8 jpg
loredana12 png
FotoJet (3) jpg