Michael Douglas afirmă că actorul Val Kilmer are cancer

image
Michael Douglas (72 de ani) foto: Getty

Actorul american Michael Douglas susţine că Val Kilmer suferă în secret de cancer şi că boala ar putea fi localizată la nivelul gâtului sau limbii.

Actorul în vârstă de 72 de ani, care a învins cancerul de gât cu care a fost diagnosticat în august 2010, afirmă că fostul său coleg de platou suferă, în prezent, de această boală necruţătoare, notează Dailymail.

Aflându-se într-o discuţie de tipul Q&A (Question&Answers/ Întrebări&Răspunsuri) cu prezentatorul TV Jonathan Ross, în cadrul evenimentului "An Evening with Michael Douglas/ O după-amiază cu Michael Douglas", desfăşurat în Londra, actorul a vorbit despre filmările pentru pelicula "The Ghost in the Darkness/ Umbra şi întunericul" (1996), în care a jucat alături de Val.

Potrivit The Sun, acesta a declarat: "Filmul nu a ieşit atât de bine precum mă aşteptam, dar m-am simţit bine. Val a fost un tip minunat care acum se confruntă cu boala pe care am avut-o eu, iar lucrurile nu stau aşa bine pentru el. Mă rog pentru el. De asta nu aţi mai auzit atât de multe despre Val în ultima vreme", a spus Douglas.

În luna ianuarie a anului trecut, Val, în vârstă de 56 de ani, a fost internat în spital, după ce a suferit o hemoragie la nivelul gâtului, dar a infirmat zvonurile conform cărora ar suferi de cancer.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta a scris: "Sunt extrem de bine. Vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul vostru. Mă simt bine. Ar trebuie să menţionez că nu am cancer".

În 2010, Michael care este căsătorit cu Catherine Zeta-Jones a anunţat că suferă de cancer la gât, iar după ce fost supus tratamentului cu radiaţii şi chimioterapiei, acesta a învins boala anul următor.

Totuşi, trei ani mai târziu, actorul a declarat că de fapt fusese diagnosticat cu cancer la limbă, dar doctorul său l-a sfătuit să nu spună nimic.

Vorbind despre boală, Douglas i-a spus prezentatorului: "A trebuit să mă descurc cu chimioterapia, radiaţiile, adică o perioadă de 7 săptămâni plus altele după aceea. Copiii au reacţionat destul de bine. Eu am fost destul de sincer în legătură cu asta, iar progresiv, în timpul tratamentului, deveneam din ce în ce mai slab şi abia puteam să mă mişc".

"Aveam o canapea foarte drăguţă pe care am stat. Ştii, nu ai prea multe opţiuni. Copiii m-au sprijinit incredibil de mult, la fel şi Catherine", a conchis actorul.

Val Kilmer a fost unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood în anii 1990. Printre rolurile importante din cariera actorului american se numără cele din filmele "Batman Forever" (1995), "Top Gun" (1986), în care l-a interpretat pe locotenentul Tom "Iceman" Kazansky, şi "The Doors", din 1991, regizat de Oliver Stone, în care l-a interpretat pe legendarul Jim Morrison.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
Vladimir Putin printre veterani FOTO EPA-EFE
NIS Petrol
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda