Michael Douglas: "Tata a uitat cum mă cheamă"

Ultima actualizare:

    Kirk Douglas  împlineşte 102 ani  peste 5 zile
Kirk Douglas împlineşte 102 ani peste 5 zile

Legendarul actor Kirk Douglas, cunoscut mai ales datorită rolului din filmul “Spartacus”, împlineşte 102 ani la 9 decembrie. El a cunoscut numeroase persoane pe parcursul lungii sale vieţi şi a uitat, în majoritate, numele acestora.

Din păcate, din cauza vârstei înaintate, a uitat şi numele propriului fiu, Michael Douglas (74 de ani). Fiindcă bătrânul nu-şi poate aminti nici un număr de telefon, actorul cunoscut pentru rolul din filmul “Instinct primar” i-a dăruit tatălui un celular special. Dacă Kirk apasă pe o tastă, telefonul sună automat la fiul lui sau la soţia acestuia, Catherine Zeta-Jones (49 de ani). De-a lungul carierei sale prodigioase, Kirk Douglas a apărut în peste 90 de filme şi are o avere de 60 milioane de dolari. A fost însurat din 1943 până în 1954 cu Diana Dill, care i-a dăruit doi fii, Michael şi Joel (71 de ani). Din 1954, este însurat cu Anne Buydens (99 de ani).

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner livia graur png
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net