Michael Jackson, castrat chimic de propriul tată

simeon stalpnicul png
† Michael Jackson (29 august 1958 - 25 iunie 2009) a suferit întreaga viaţă din cauza castrăriiFoto: Guliver/Splashnews

Înfiorător! Joe Jackson (1928-2018) şi-a mutilat propriul copil pentru a se îmbogăţi. Dezvăluirea şocantă îi aparţine doctorului Conrad Murray, ultimul om care l-a văzut pe Michael în viaţă. Conform acestuia, Joe şi-a castrat chimic fiul pentru a-i păstra vocea din copilărie.

Joe Jackson a fost întotdeauna ahtiat după bani. După o carieră eşuată în industria muzicală, întreaga lui atenţie s-a concentrat asupra celor nouă copii ai săi. El s-a căsătorit cu Katherine în 1949 şi proiectul Jacksons 5 a fost cea mai mare realizare a sa. Grupul a cunoscut gloria la finele anilor ’60 şi începutul anilor ’70.

simeon stalpnicul png
† Joe Jackson: 26 iulie 1928 – 27 iunie 2018Foto:Gulliver/Splashnews

“Joe şi-a castrat propriul fiu când a văzut cât de iubit era Michael în trupa de cinci în care cânta alături de Jackie, Tito, Jermaine şi Marlon. L-a păcălit că îi face injecţii împotriva acneei şi îi administra de fapt hormoni sintetici feminini. Scopul lui Joe era să îi păstreze vocea din copilărie, pentru că valora milioane de dolari”, a declarat Conrad Murray pentru „The Blast”.

simeon stalpnicul png
2 noiembrie 1971: Joe Jackson alături de trupa Jacksons 5: Jermaine, Jackie, Marlon, Tito şi MichaelFoto:Guliver/Splashnews

Însă abuzurile lui Joe faţă de copiii săi au fost resimţite şi de fetele Rebbie, Randy, La Toya şi Janet. În 1957, cel de al 10-lea frate al lui Michael, Brandon, a murit la câteva ore de la naştere. Joe a mai avut un copil dintr-o relaţie extraconjugală, pe Joh’Vonnie Jackson. Doctorul care a fost acuzat că i-a administrat doza fatală de Propofol lui Michael la 25 iunie 2009 a explicat că la autopsia cadavrului Regelui Pop, medicii au fost surprinşi de „cantitatea mare de hormoni feminini din corp”. Michael (29 august 1958 - 25 iunie 2009) a fost căsătorit de două ori: cu Lisa Marie Presley (1994-1996) şi cu asistenta medicală Debbie Rowe (1996-1999). El are trei urmaşi: pe Paris, Prince Michael şi Prince Michael II. În urma tratamentului cu hormoni feminini, lui Michael i-a dispărut apetitul sexual, capacitatea de excitare sexuală, i-au fost afectate oasele (osteoporoză), a rămas cu un fizic astenic şi cu un tonus muscular redus.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
Ruxi și cristi mitrea
zanni
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
Taremi2 jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda