Michael Jackson, primul în topul celor mai bine plătite celebrităţi decedate

simeon stalpnicul png
Michael Jackson ocupă primul loc pentru al doilea an consecutivfoto: AFP

Michael Jackson continuă să facă bani şi după moartea sa. Regele muzicii pop rămâne pentru al doilea an consecutiv în topul celebrităţilor decedate cu cele mai mari averi, potrivit Forbes.

Moştenitorii artistului, care s-a stins din viaţă în anul 2009, la doar 50 de ani, au obţinut anul trecut 140 de milioane de dolari de pe urma acestuia. Cântăreţul s-a clasat şi anul acesta pe locul întâi în topul Forbes al celor mai profitabile celebrităţi moarte.

Pe locul al doilea se află Elvis Presley, decedat în 1977, care în ultimul an a generat venituri de 55 de milioane de dolari. Charles Schulz, creatorul benzii desenate „Peanuts”, se află pe locul al treilea, cu venituri generate în ultimul an de 40 de milioane de dolari, la 14 ani de la moartea sa.

Topul de anul acesta este completat de Elizabeth Taylor, care a murit în 2011, şi se află pe locul al patrulea al clasamentului, cu venituri de 25 de milioane de dolari în ultimul an.

Topul continuă cu cântăreţul reggae Bob Marley, cu 20 de milioane de dolari, actriţa Marilyn Monroe, cu venituri de 17 milioane de dolari, fiind urmată de John Lennon, care a avut în ultimul an venituri de 12 milioane de dolari.

Cele treisprezece celebrităţi incluse de Forbes în acest top au generat, împreună, venituri totale de 363,5 milioane de dolari în ultimul an.Facebook

cub florin zamfirescu png
mugur mihaescu jpg
marilyn monroe
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
Rica Raducanu, Facebook jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
pompieri romani in grecia foto igsu
marcel ciolacu foto captura
image
image
image
image
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu