"Michael Jackson trăia într-un jeg de nedescris". Menajera face dezvăluiri uluitoare

11 august 2014
article img
Michael nu scapă de dusmani nici după moarte

La cinci ani de la moartea lui Michael Jackson, cei care l-au cunoscut şi care vor să cunoască faima rapid nu ezită să povestească lucruri inimaginabile despre regretatul star.

Una dintre menajerele "Regelui" a povestit, în detaliu, cum trăia, de fapt, cântăreţul adulat de milioane de femei. Deşi avea bani suficienţi pentru a se răsfăţa în lux, se pare că Michael nu ţinea prea mult la igienă personală.

"Uneori călca uneori în excrementele animalelor lui, apoi mergea aşa prin casă. Dacă îi spunea cineva ceva, ameninţa că va arunca cu biluţe de fecale în noi", a declarat fosta menajeră.

Mai mult, femeia susţine că Michael nu avea pic de respect faţă de personalul casei şi că starul a urinat cu ea de faţă, înaintea unui interviu.

"Pur şi simplu a urinat la intrarea în casă, cu câteva minute înainte ca Oprah, care urma să-i ia interviu, să intre". Se pare că după scandalul din 1993, când Michael a fost acuzat de molesterea sexuală a unui minor, lucrurile privind igiena s-au agravat.

"Vă spun, era cea mai murdară şi mai neigienică persoană de la Hollywood. Dormitorul lui mirosea oribil", a mai spus una dintre menajerele casei Regelui Pop-ului.