Michael Madsen, maraton cu alcool terminat la spital


    Michael Madsen
Michael Madsen

Actorul Michael Madsen a fost spitalizat în Marea Britanie, după un "maraton" de nouă zile în care a consumat alcool în exces, informează contactmusic.com

Starul din "Reservoir Dogs" a fost cazat la Hotel Penventon Park din Cornwall pe durata filmărilor la următorul film la care lucrează. Staff-ul hotelului a rămâs uimit de comportamentul său.

Potrivit ziarului britanic The Sun, Madsen obişnuia să bea două sticle de vin la micul dejun, după care continua cu băutură şi pastile.

Acesta ar fi fost dus la Spitalul Royal Cornwall, după ce a fost găsit inconştient la intrarea în hotel, pe 10 mai. Medicii l-au considerat un pacient "de risc" şi l-au pus sub supraveghere, să nu se sinucidă, mai scrie presa locală.

"A fost ţinut sub supraveghere în concordanţă cu legile în vigoare. Dacă ar fi încercat să plece, ar fi fost sancţionat. A fost un pacient de risc şi a trebuit monitorizat ca nu cumva să se sinucidă", a declarat o sursă.

"Personalul a fost uimit de cât de mult alcool a putut consuma actorul. Amesteca băutura cu nişte pastile despre care nimeni nu ştia pentru ce sunt. A înfuriat câţiva oaspeţi urinând în parcare", a declarat un membru al staff-ului.

Potrivit informaţiilor, Madsen ar fi fost externat în jurul datei de 17 mai şi s-a întors în Statele Unite pe 21 mai.

În 2008, reprezentanţii lui Madsen au dezminţit zvonurile potrivit cărora acesta ar fi fost pus sub supraveghere într-un spital din Los Angeles, după ce familia sa şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la comportamentul său. Purtătorul de cuvânt al lui Madsen a declarat atunci că actorul a fost internat deoarece suferea de extenuare şi toxinfecţie alimentară.

Printre filmele în care a jucat Michael Madsen se numără "Reservoir Dogs" (1992) şi "Kill Bill" (2003), de Quentin Tarantino, şi "Sin City"(2005) de Frank Miller, Quentin Tarantino şi Robert Rodriguez.

Sursa: Mediafax

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
Anca Dinicu  jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif