Michael trăieşte în Ucraina!

27 martie 2012
article img
Doar un pic de machiaj o “transformă” pe Elena în Michael

Este chiar Regele muzicii pop sau o sosie?Datoriile pe care le avea, stresul şi popularitatea excesivă l-au făcut pe Michael Jackson să-şi însceneze moartea.

Şi ca totul să fie cât mai credibil, „regele muzicii pop" şi-a făcut operaţie de schimbare de sex, a fugit în Ucraina şi şi-a schimbat numele în „Elena Romanenkova".

Desigur, nu este vorba decât de o sosie a lui Michael Jackson. Autoarea acestor fotografii, care au ţinut cu sufletul la gură milioane de fani ai lui Michael Jackson, este Elena Romanenkova, la rândul ei o mare admiratoare a regelui muzicii pop.

Elena este pasionată de fotografie

article img

Ea şi-a făcut mai multe operaţii estetice pentru a se asemăna mai mult cu idolul său, iar rezultatul este unul copleşitor. „Bătrânii se închină când mă văd, tinerii îmi cer autografe, dar cu toţii mă pun să fredonez cântecele lui Michael", mărturiseşte Elena, care are 29 de ani.

Ucis de un anestezic puternic

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei “intoxicaţii grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale.

Starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, găsit vinovat de ucidere involuntară şi condamnat la patru ani de închisoare.