Michael tr─âie┼čte ├«n Ucraina!

27 martie 2012
image
Doar un pic de machiaj o ÔÇťtransform─âÔÇŁ pe Elena ├«n Michael

Este chiar Regele muzicii pop sau o sosie?Datoriile pe care le avea, stresul ┼či popularitatea excesiv─â l-au f─âcut pe Michael Jackson s─â-┼či ├«nsceneze moartea.

┼×i ca totul s─â fie c├ót mai credibil, ÔÇ×regele muzicii pop" ┼či-a f─âcut opera┼úie de schimbare de sex, a fugit ├«n Ucraina ┼či ┼či-a schimbat numele ├«n ÔÇ×Elena Romanenkova".

Desigur, nu este vorba decât de o sosie a lui Michael Jackson. Autoarea acestor fotografii, care au ţinut cu sufletul la gură milioane de fani ai lui Michael Jackson, este Elena Romanenkova, la rândul ei o mare admiratoare a regelui muzicii pop.

Elena este pasionat─â de fotografie

simeon stalpnicul png

Ea ┼či-a f─âcut mai multe opera┼úii estetice pentru a se asem─âna mai mult cu idolul s─âu, iar rezultatul este unul cople┼čitor. ÔÇ×B─âtr├ónii se ├«nchin─â c├ónd m─â v─âd, tinerii ├«mi cer autografe, dar cu to┼úii m─â pun s─â fredonez c├óntecele lui Michael", m─ârturise┼čte Elena, care are 29 de ani.

Ucis de un anestezic puternic

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la v├órsta de 50 de ani, ├«n urma unei ÔÇťintoxica┼úii graveÔÇŁ cu propofol, un anestezic puternic utilizat ├«n spitale ┼či ├«n clinicile medicale.

Starul ├«l folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, g─âsit vinovat de ucidere involuntar─â ┼či condamnat la patru ani de ├«nchisoare.

fuego iubita2 png
cub pepe png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan viviana sposub jpeg