Michelle Pfeiffer: «Cel mai mare regret al meu e că am refuzat rolul din ”Tăcerea Mieilor”»


    Michelle Pfeiffer, 62 de ani, regretă că a refuzat rolul din ”Tăcerea Mieilor” (1991)foto: Instagram
Michelle Pfeiffer, 62 de ani, regretă că a refuzat rolul din ”Tăcerea Mieilor” (1991)foto: Instagram

Michelle Pfeiffer, 62 de ani, regretă enorm că a refuzat un rol magistral în filmul ”Tăcerea Mieilor”. Pfeiffer a recunoscut că a fost contactată să joace rolul agentei Clarice Starling, interpretat de Jodie Foster, în filmul de groază din anul 1991, dar a speriat-o scenariul când a simțit cât de multă energie negativă este în spatele personajului lui Anthony Hopkins. După ce a vizionat pelicula a regretat enorm pentru că filmul este o capodoperă de artă, ci nu ”un film de groază oarecare”.

Michelle Pfeiffer a vorbit recent despre cel mai mare regret al carierei ei. Actrița de 62 de ani regretă enorm că a refuzat un rol magistral în filmul ”Tăcerea Mieilor”. ”În privința rolului din ”Tăcerea Mieilor” am fost extrem de nesigură. Am simțit energia negativă din acel film și m=am speriat. Acum regret că nu am acceptat rolul și totodată că am mai ratat oportunitatea de a mai juca într-un alt film regizat de Jonathan Demme”, a declarat ea, citată de contactmusic. Actrița din filmul ”Ant-Man and the Wasp” a recunoscut că nu i-a plăcut finalul filmului ”Tăcerea Mieilor” pentru că ”răul scapă nepedepsit și începe un lung șir de nenorociri”. Ea se referă la evadarea personajului interpretat de Anthony Hopkins.

Citește și:

În ce vile elegante se mută Julia Roberts şi Michelle Pfeiffer. Nu s-au uitat la bani!

Michelle Pfeiffer: ”Am făcut parte dintr-o sectă, ca să scap de droguri!”

Michelle Pfeiffer are o căsnicie fericită și doi copii minunați

Michelle Pfeiffer arată senzațional la vârsta de 62 de ani. Ea este măritată de 27 de ani cu David E. Kelley, de 64 de ani, locuiesc într-o vilă de 22 de milioane de dolari, cu șase dormitoare, sală de gimnastică, 7 băi și piscină, din Pacific Palisades, pe care au cumpărat-o în aprilie și au doi copii minunați, pe: Claudia Rose, 27 de ani și John Henry, 26 de ani. Au o avere comună de peste 250 de milioane de dolari și asta datorită investițiilor inteligente făcute de-a lungul timpului de David Kelley.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg