Mick Jagger a devenit bunic pentru a cincea oară


    Mick JaggerFOTO:AFP
Mick JaggerFOTO:AFP

Cântăreţul britanic Mick Jagger, solistul trupei rock The Rolling Stones, a devenit bunic pentru a cincea oară, după ce fiica lui, Jade, a născut un băieţel. Jade, care este fiica lui Mick Jagger şi a Biancăi Jagger, un fost top-model din Nicaragua, s-a căsătorit în 2012 cu DJ-ul Adrian Fillary, iar băieţelul este primul copil al cuplului.

Luna trecută, Mick Jagger a devenit pentru prima oară străbunic după ce nepoata lui, Assisi Jackson, în vârstă de 21 de ani, - fiica lui Jade dintr-o relaţie anterioară - a născut o fetiţă, informează mediafax. Jade Fillary mai are o fiică, în vârstă de 18 ani, Amba.

Anul 2014 a fost până acum extrem de dificil pentru celebrul rocker britanic. Iubita sa, creatoarea de modă L'Wren Scott, s-a sinucis la vârsta de 49 de ani, în luna martie. Cei doi aveau o relaţie din anul 2001.

Tragedia l-a determinat pe solistul trupei The Rolling Stones să reprogrameze concertele pe care grupul trebuia să le susţină în Australia şi Noua Zeelandă. Turneul mondial al trupei britanice, intitulat "14 On Fire", a fost reluat cu un concert la Oslo, pe 26 mai.

Mick Jagger, în vârstă de 70 de ani, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame alături de colegii săi din trupa The Rolling Stones în 1989. Totodată, cântăreţul a primit din partea reginei Marii Britanii, în anul 2003, titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic pentru servicii deosebite aduse industriei muzicale.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Oana Roman si Isa jpg
cub isabela onoriu png
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
Shakira jpg
image
image
image
image
image
image
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
Shakira jpg
cub morris png
foto 1   Dan Negru (1)B jpg