Mickey Rourke nu uită de câinele lui nici la terasă. I-a asigurat tot confortul la prânzul luat în Beverly Hills


    Mickey Rourke, 68 de ani, împarte prânzul cu pudelul Carlos, la o terasă de fiţeFoto: Instagram
Mickey Rourke, 68 de ani, împarte prânzul cu pudelul Carlos, la o terasă de fiţeFoto: Instagram

O bere pentru mine şi un bol cu apă pentru amicul meu! Cam aşa a comandat, sâmbătă, Mickey Rourke, după ce s-a instalat la masa unui restaurant de fiţe din Beverly Hills. Şi asta pentru că actorul a luat masa însoţit de căţelul lui, Carlos.

Şi-a şocat din nou admiratorii! Mickey Rourke, 68 de ani, a rezervat o masă la terasă pentru el şi câinele lui, zilele trecute, şi i-a lăsat pe toţi clienţii restaurantului cu gura căscată în timp ce şi-a savurat prânzul. Actorul a postat o fotografie care a stârnit amuzamentul tuturor.

El apare în fotografie în timp ce ia masa în oraş împreună cu pudelul Carlos.

Actorul punctează că a făcut rezervare la restaurantul din Beverly Hills, California, pentru două persoane şi că a mâncat nişte chifteluţe din carne de pui împreună cu amicul lui cu patru lăbuţe.

Mickey Rourke este cuplat din 2009 cu fotomodelul Anastassija Makarenko şi a fost însurat între 1992-1998 cu actriţa Carre Otis şi între 1981-1989 cu Debra Feuer.

El are o avere de 10 milioane de dolari şi a povestit în urmă cu două luni că a stat în casă aproape tot anul 2020, s-a jucat cu căţeii şi a tras de fiare. Rourke s-a vaccinat cu ambele doze anti-COVID-19 încă de la începutul acestui an şi s-a bucurat de avantajele vaccinării.

El este unul dintre cei mai mare iubitori de animale de la Hollywood şi şi-a transformat vila din Beverly Hills într-un veritabil adăpost pentru căţeii din rasele pomeranian, chihuahua şi pudel.

Mickey Rourke a donat, în 2017, 250.000 de dolari mai multor asociaţii bucureştene pentru protecţia animalelor şi adăposturi pentru câini, după ce a aflat problemele cu care se confruntă autorităţile române.

El a adoptat la distanţă un căţeluş, metis din rasa ciobănesc german, în 2012, şi trimite constant bani pentru întreţinerea şi creşterea acestuia.

Rourke a declarat în repetate rânduri că ”are multe păcate şi este probabil cel mai narcisist actor de la Hollywood, dar îşi spală greşelile ajutând ori de câte ori poate animăluţele lovite de soartă”.

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp