Mickey Rourke, omul Mafiei

Ultima actualizare:

Mickey Rourke era un apropiat al Mafiei, care i-a finanţat filmele şi l-a ajutat în carieră, susţine Victoria, fata ultimului "mare Naş" al clanului Gambino, John Gotti, în cartea sa autobiografică "This Family of Mine".

Actorul a băut coniac cu fratele său, John "Junior" Gotti, în noaptea de 19 ianurie, înainte ca acesta să fie arestat în 1996. Rourke era băiatul de casă al "marelui Naş", dezvăluie şi Gerald Posner, autorul cărţii "Miami Babylon".

Starul a stat în rândul întâi în sala de tribunal pentru a-i susţine familia, în primăvara lui 1992, când John Gotti a compărut în faţa instanţei. Rourke i-a făcut cu mâna Naşului şi i-a îmbrăţişat şi i-a sărutat pe oamenii săi.

Actorul a fost atât de fascinat de lumea mafiei, încât a pus bazele unei bande proprii bazate pe idealurile mafiote. A adunat 13 prieteni şi i-a forţat să depună un jurământ de alianţă, în Los Angeles.

În urma ceremoniei, toţi membrii şi-au tatuat un trifoi, iniţialele în scrierea galică şi poziţia în ierarhie la încheietura mâinii stângi, ca semn că fac parte din Frăţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Anca Turcasiu png
image png
boala inflamatorie intestinala jpg
lidia buble
laura cosoi eleva jpg
image png
image png
alex bodi colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net