Mickey Rourke s-a făcut psihoterapeut pentru căței. Și-a pus și mănuși pentru pacienții cu colți

Ultima actualizare:

    Mickey Rourke își pune mănușile de luptător când face terapie cu pudelul King Carlosfoto: Instagram
Mickey Rourke își pune mănușile de luptător când face terapie cu pudelul King Carlosfoto: Instagram

Mickey Rourke face terapie psihologică și alinare emoțională maidanezului King Carlos. Actorul american a surprins zilele trecute după ce a fost văzut la o terasă din Beverly Hills luând prânzul cu un pudel alb. El a scris pe rețelele de socializare că animăluțul se numește Carlos și l-a adoptat de la un adăpost pentru animale.

Recent, Mickey Rourke, în vârstă de 68 de ani, s-a pozat cu dulăul lângă mașina lui care masca o ghenă de gunoi și a povestit că atunci când l-a adoptat pe King Carlos acesta era traumatizat și obișnuia să mănânce din gunoaie după ce a fost maltratat de oameni. Rourke a povestit că pudelul are coșmaruri este speriat când aude un zgomot puternic și este vizibil traumatizat, așa că se ocupă intens de tratamentul psihologic și de echilibrarea emoțională a lui Carlos. Și pentru că uneori îl mai ”compostează și pe el”, Rourke și-a pus mănușile de box, fără degete când îl scoate la plimbare. Mickey Rourke este un mare iubitor de animale a povestit în repetate rânduri că după moartea lui va dona o mare parte din averea lui asociațiilor care se ocupă de salvarea cățeilor.

Citește și:

Mickey Rourke nu uită de câinele lui nici la terasă. I-a asigurat tot confortul la prânzul luat în Beverly Hills

Mickey Rourke, transformat total. Are fața plină de cicatrici

Mickey Rourke are o avere de 10 milioane de dolari

Fostul boxer profesionist, numit ulterior ”cel mai narcisist de la Hollywood”, și-a modificat fața de nenumărate ori ajungând la 68 de ani să fie de nerecunoscut. Mickey Rourke este cuplat din 2009 cu fotomodelul Anastassija Makarenko şi a fost însurat între 1992-1998 cu actriţa Carre Otis şi între 1981-1989 cu Debra Feuer. El are o avere de 10 milioane de dolari şi a povestit în urmă cu două luni că a stat în casă aproape tot anul 2020, s-a jucat cu căţeii şi a tras de fiare. Rourke s-a vaccinat cu ambele doze anti-COVID-19 încă de la începutul acestui an şi s-a bucurat de avantajele vaccinării. El este unul dintre cei mai mare iubitori de animale de la Hollywood şi şi-a transformat vila din Beverly Hills într-un veritabil adăpost pentru căţeii din rasele pomeranian, chihuahua şi pudel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net