Mike Tyson și-a prins nevasta în pat cu Brad Pitt!

Ultima actualizare:
Robin Givens (51 de ani)
Robin Givens (51 de ani)

De-a lungul timpului, Brad Pitt (52 de ani) a fost un adevărat sex-simbol. Femeile din toată lumea l-au adorat și cele mai multe au visat să ajungă în brațele lui. Chiar și colegele de breaslă suspinau când se întâlneau cu el pe platourile de filmare.

Nici acum, actorul nu a decăzut de pe primul loc în topul celor mai frumoși bărbați din lume. Nu multe femei se pot lăuda că au fost în patul lui. Totuși, fosta soție a celebrului luptător Mike Tyson (49 de ani), Robin Givens (51 de ani), a avut norocul să îl cunoască, când se afla în pragul divorțului. Pugilistul a povestit, recent, cum i-a prins pe cei doi împreună.

„Nu i-am prins chiar în timpul actului… poate… chiar înaintea actului. Încerc să dau din casă și să îmi păstrez și demnitatea. Prin a-mi păstra demnitatea vreau să spun că… conduceam, înainte să mă duc la avocatul de divorț, și m-am hotărât să trec pe la casa la care locuiam și am vrut să mai fac odată sex cu ea (cu soția, n.r.) înainte să vorbesc cu avocatul de divorț. Oricine face asta”, a povestit el, în cadrul unei emisiuni de televiziune.


    Robin Givens (51 de ani)foto: Getty
Robin Givens (51 de ani)foto: Getty

Mike a relatat, de asemenea, că Brad Pitt era puțin drogat atunci când l-a prins cu soția lui: „Am intrat, am văzut că nu-I nimeni acolo și în timp ce ieșeam să merg la mașină am văzut o altă mașină venind, un BMW, și știam că era mașina ei pentru că eu am cumpărat-o (…). Și când am văzut mașina venind m-am gândit că poate este cu una dintre prietenele ei de la show, dar nu era. Era un tip. Și apoi m-am enervat, și, desigur, eram puțin gelos atunci, și acum sunt puțin, dar când a venit mașina și m-a văzut, a zis «Michael!» și el (Brad Pitt, n.r.) a tras din țigară și a zis «Hey, tipule!»”.

Cu toate acestea, au trecut ani buni de atunci, iar luptătorul a trecut peste acea întâmplare. „Dar oricum, ne-am cunoscut și… e un tip foarte de treabă”, a mai mărturisit el. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net