Miley Cyrus fumează ca o turcoaică orice îi pică în mână: ”Pufăi până la filtru!”

image
Miley Cyrus, 28 de ani, susține că fumează țigară după țigară, până la filtrufoto: Instagram

Miley Cyrus, în vârstă de 28 de ani, și-a șocat iar fanii. De data aceasta nu prin poze indecente, ci postând fotografii cu ea de-a lungul timpului, cu țigara în gură. Fosta Hannah Montana a comentat fotografiile: ”Pufăi până la filtru!”. Pozele vin la doar câteva luni după ce a declarat sus și tare că ”nu mai bea și nu se mai droghează”.

Miley Cyrus fumează ca o turcoaică și e mândră cu asta. Ea a căutat în arhiva personală de fotografii și a postat pe contul ei de Instagram un grupaj în care apare cu țigara în colțul gurii trăgând de mama focului din ea. Cântăreața și actrița în vârstă de 28 de ani a declarat la finele anului trecut că nu se mai droghează și nu mai bea alcool. Însă printre fotografiile sus-menționate apare una în care trage cu putere din ceea ce pare un joint de marijuana. Anul trecut, Miley e recunoscut că a început să experimenteze drogurile încă de la 14 ani, când a cunoscut celebritatea în serialul Disney ”Hannah Montana”. Miley are o avere estimată la peste 160 de milioane de dolari și trece printr-o perioadă nefastă din punct de vedere emoțional, după ce a recunoscut că Liam Hemsworth, de care a divorțat oficial în 2020 rămâne iubirea vieții ei.

Citește și:

Miley Cyrus trece din extremă în extremă după divorț! Ieri de mână cu iubita, azi cu noul iubit!

Fiţe de Hollywood: căţeii, mai eleganţi ca stăpânii

Hannah Montana nu are noroc în dragoste

Miley Cyrus s-a despărțit de Liam Hemsworth, în vara anului 2019, la numai șapte luni după ce s-au căsătorit și s-au mutat în Australia. Divorțul s-a finalizat însă abia în 2020. Cei doi s-au cunoscut în timp ce au jucat în filmul “Ultimul cântec”, în 2010. De atunci a început povestea lor de iubire cu multe despărţiri şi împăcări. S-au căsătorit, la 23 decembrie, în 2018, și au luat prin surprindere pe toată lumea.

bote bal contesa JPG
roland stanescu jpg
Tiriac
image png
01 jpg
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg
bote bal contesa JPG
Tiriac
kim kardashian jpg
Ricky Martin sexy la plajă (6) jpg