Miliardarul Elon Musk, tată pentru a șaptea oară! A șocat planeta cu poza bebelușului pe care îl cheamă X Æ A-12 Musk

Ultima actualizare:

    Elon Musk a anunțat marți, 5 mai, că a devenit iar tăticfoto: Instagram
Elon Musk a anunțat marți, 5 mai, că a devenit iar tăticfoto: Instagram

Bucurie de nedescris pentru unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei! Elon Musk, fondatorul Tesla, în vârstă de 48 de ani, a anunțat venirea pe lume a copilului pe care îl are cu frumoasa Grimes, de 32 de ani, o cântăreață de origine canadiană într-un stil original. A postat o poză cu el și bebelușul pe contul lui de Instagram cu un comentariu simplu: ”Mama și bebe sunt sănătoși”.

Elon Musk, de 48 de ani, a devenit tată pentru a șaptea oară. Iubita lui, cântărața Grimes a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în plină pandemie de COVID-19. Întrebat de unul dintre fani cum îl va chema pe bebeluș, Elon Musk, care are o avere estimată la peste 37,3 miliarde de dolari, a spus că ”X Æ A-12 Musk”. Șocul și mai mare vine din partea mamei care, deși a bifat în certificatul de naștere faptul că bebelușul este de sex masculin, a hotărât că îl va lăsa pe micuț să decidă singur dacă vrea să fie fată sau băiat. Asta însemnând că în orice moment al vieții lui, părinții sunt gata să îl ajute să devină... fată.

Tati Musk a aplicat niște trucaje pe chipul bebelușului
Tati Musk a aplicat niște trucaje pe chipul bebelușului

Citește și:

Sateliții Starlink ai lui Elon Musk. Ce sunt punctele mișcătoare care apar noaptea pe cer și când le mai poți vedea

Ce cântăreață îl face tătic a șasea oară pe Elon Musk. A confirmat că este însărcinată!

Elon Musk a postat o fotografie cu bebelușul ”tatuat” pe față

Elon Musk este unul dintre cei mai excentrici miliardari ai planetei. El a fost căsătorit cu Justine Musk (2000-2008), Talulah Riley între 2010-2012 și 2013-2016. Din prima căsnicie, Musk are cinci băieți: gemenii Griffin (16 ani), Xavier (16 ani) și tripleții Kai (14 ani), Damian (14 ani), Saxon (14 ani). În anul 2002, Justine l-a adus pe lume pe Nevada Alexander care însă a pierit la scurt timp de la naștere. A doua fotografie cu micuțul născut de Grimes a șocat planeta.

Cântăreața Grimes, 32 de ani, a anunțat sarcina în ianuarie 2020 cu o poză sexy postată în contul ei de Instagram
Cântăreața Grimes, 32 de ani, a anunțat sarcina în ianuarie 2020 cu o poză sexy postată în contul ei de Instagram

Elon Musk a apelat la niște filtre specifice Instagramului pentru a desena pe chipul bebelușului patru tatuaje în jurul ochilor. Boss-ul Tesla a făcut publică vestea marți și a fost felicitat de staruri din întreaga lume. Musk s-a născut în Pretoria, Africa de Sud și are trei cetățenii: sud-africană, americană și canadiană. Grimes și-a anunțat sarcina abia în ianuarie, cu o fotografie în pielea goală postată pe contul ei de Internet. Musk și Grimes au o relație din 2018, însă nu și-au exprimat intenția de a se căsători.

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net