Miracol! Mama lui Sharon Stone și-a revenit: Dorothy Stone a fost externată după ce a suferit un atac cerebral

Ultima actualizare:

    Sharon Stone a recunoscut că puterea unei rugăciuni poate face miracolefoto: Instagram
Sharon Stone a recunoscut că puterea unei rugăciuni poate face miracolefoto: Instagram

Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, crede în miracole de acum încolo! Actrița din ”Basic Instinct” a fost nevoită să cheme salvarea la finele săptămânii trecute după ce mama ei a suferit un atac cerebral.

Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, recunoșate că de acum în colo va crede în miracole din tot sufletul! După ce a petrecut mai multe zile la Terapie Intensivă și a fost îngrijită 24 de ore din 24 de asistenta Kelly, Dorothy Stone, în vârstă de 88 de ani, a ajuns acasă. Sharon Stone le-a mulțumit tuturor celor care s-au rugat pentru mama ei și este convinsă că numai un miracol a vindecat-o pe Dorothy. În familia lui Sharon Stone, atât ea cât și mama și bunica au trecut prin acest coșmar care a fost cât pe ce să le coste viața.


    Dorothy Marie Stone a supraviețuit unui atac cerebral la vârsta de 88 de anifoto: Instagram
Dorothy Marie Stone a supraviețuit unui atac cerebral la vârsta de 88 de anifoto: Instagram

Citește și:

Sharon Stone: ”Tinerii vor să-mi vadă sânii, deși am 62 de ani!”

Sharon Stone este multimilionară la 62 de ani. Cum a făcut avere actrița din ”Basic Instinct”?

Sharon Stone a fost îngrozită că își pierde mama

Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, a postat un mesaj emoționant însoțit de fotografia mamei ei Dorothy Marie Stone, în vârstă de 88 de ani, la 24 noiembrie. Sharon Stone i-a rugat atunci cu lacrimi în ochi pe toți fanii ei să se roage bunului Dumnezeu pentru mama ei care a suferit cu o zi înainte un atac cerebral puternic și a ajuns de urgență la spital. Mesajul a fost postat în 23 noiembrie și mii de oameni din întreaga lume și-au împreunat mâinile într-o rugăciune pentru Dorothy Marie Stone. Printre celebritățile care au răspuns la rugămintea lui Sharon se numără comedianta Judy Gold, actorul Adam Senn și actrița Frances Fisher. Sharon Stone a povestit în trecut despre coșmarul atacurilor cerebrale din familia ei amintind că bunica ei, ea însăși și acum și mama ei au trecut prin acest coșmar. Iată că miracolul s-a produs și zilele trecute Dorothy Stone a fost externată.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net