Miracol! Mama lui Sharon Stone și-a revenit: Dorothy Stone a fost externată după ce a suferit un atac cerebral

Ultima actualizare:

    Sharon Stone a recunoscut că puterea unei rugăciuni poate face miracolefoto: Instagram
Sharon Stone a recunoscut că puterea unei rugăciuni poate face miracolefoto: Instagram

Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, crede în miracole de acum încolo! Actrița din ”Basic Instinct” a fost nevoită să cheme salvarea la finele săptămânii trecute după ce mama ei a suferit un atac cerebral.

Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, recunoșate că de acum în colo va crede în miracole din tot sufletul! După ce a petrecut mai multe zile la Terapie Intensivă și a fost îngrijită 24 de ore din 24 de asistenta Kelly, Dorothy Stone, în vârstă de 88 de ani, a ajuns acasă. Sharon Stone le-a mulțumit tuturor celor care s-au rugat pentru mama ei și este convinsă că numai un miracol a vindecat-o pe Dorothy. În familia lui Sharon Stone, atât ea cât și mama și bunica au trecut prin acest coșmar care a fost cât pe ce să le coste viața.


    Dorothy Marie Stone a supraviețuit unui atac cerebral la vârsta de 88 de anifoto: Instagram
Dorothy Marie Stone a supraviețuit unui atac cerebral la vârsta de 88 de anifoto: Instagram

Citește și:

Sharon Stone: ”Tinerii vor să-mi vadă sânii, deși am 62 de ani!”

Sharon Stone este multimilionară la 62 de ani. Cum a făcut avere actrița din ”Basic Instinct”?

Sharon Stone a fost îngrozită că își pierde mama

Sharon Stone, în vârstă de 63 de ani, a postat un mesaj emoționant însoțit de fotografia mamei ei Dorothy Marie Stone, în vârstă de 88 de ani, la 24 noiembrie. Sharon Stone i-a rugat atunci cu lacrimi în ochi pe toți fanii ei să se roage bunului Dumnezeu pentru mama ei care a suferit cu o zi înainte un atac cerebral puternic și a ajuns de urgență la spital. Mesajul a fost postat în 23 noiembrie și mii de oameni din întreaga lume și-au împreunat mâinile într-o rugăciune pentru Dorothy Marie Stone. Printre celebritățile care au răspuns la rugămintea lui Sharon se numără comedianta Judy Gold, actorul Adam Senn și actrița Frances Fisher. Sharon Stone a povestit în trecut despre coșmarul atacurilor cerebrale din familia ei amintind că bunica ei, ea însăși și acum și mama ei au trecut prin acest coșmar. Iată că miracolul s-a produs și zilele trecute Dorothy Stone a fost externată.

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp