Miranda Kerr e fericită că Orlando Bloom și-a găsit jumătatea. Ce o mulțumește cel mai tare?

Ultima actualizare:

    Miranda Kerr, 37 de ani, nu îi poartă resentimente fostului soț pentru divorțul din 2013foto: Instagram
Miranda Kerr, 37 de ani, nu îi poartă resentimente fostului soț pentru divorțul din 2013foto: Instagram

Fosta soție a lui Orlando Bloom (43 de ani) îi dă binecuvântarea pentru relația cu Katy Perry (36 de ani). Miranda Kerr (37 de ani) a divorțat de Orlando în 2013 și au un băiat de 9 ani împreună, pe Flynn. Între timp, Miranda s-a măritat cu miliardarul Eva Spiegel, în 2017 și au doi copii împreună.

Miranda Kerr a evitat cât de mult a putut să vorbească despre despărțirea de Orlando Bloom. Niciodată nu a făcut vreo declarație în care să îl acuze pe fostul soț de ceva nepotrivit. Într-un interviu acordat în timpul ultimului episod din ”The Drew Barrymore Show”, Miranda a declarat că e foarte fericită că Orlando și Katy s-au găsit unul pe celălalt și le dă binecuvântarea. Orlando și Katy sunt logodiți și s-au cuplat în anul 2016. În august au devenit părinții micuței Daisy Dove.

Miranda Kerr: ”Logodnica lui Orlando e prietena mea”

Miranda Kerr a povestit că actuala logodnică a fostului ei soț este cea mai bună prietenă a ei. ”O ador pe Katy și sunt extrem de fericită că Orlando a găsit pe cineva care să îi facă inima să salte de bucurie în piept”, a declarat ea. Miranda a adăugat că ”cel mai important lucru de pe lumea asta este ca micuțul Flynn să aibă alături de el un tată fericit și o mamă fericită. Asta e tot ce contează”. Deși relația lor nu a decurs conform planurilor, Miranda și Orlando au devenit acum doi părinți adulți care se respectă reciproc și se concentrează pe educația pe care trebuie să o primească băiatul lor.

Citește și:

Katy Perry şi Orlando Bloom, în linie dreaptă cu pregătirile de nuntă. Când îşi vor uni destinele

Orlando Bloom şi Katy Perry, plajă în vremea pandemiei! Cum arată cântăreața în ultimul trimestru de sarcină

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți în luna august a acestui an
Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți în luna august a acestui an

Miranda Kerr: ”Amândoi ne-am găsit jumătățile”

La scurt timp după nașterea lui Flynn, Miranda și Orlando au divorțat. Ei au pus punct căsniciei lor în 2013. ”Am făcut atunci ce trebuia făcut. Sunt fericită că s-a întâmplat așa pentru că în felul acesta ne-am găsit amândoi jumătățile și eu sunt foarte fericită alături de Evan. Orlando și Katy s-au găsit unul pe celălalt și se iubesc enorm. Acesta este cel mai bun lucru care se putea întâmpla pentru Flynn”, a punctat Miranda. Katy și Orlando au devenit părinți în luna august când cântăreața britanică a adus-o pe lume pe Daisy Dove. Miranda și Orlando, împreună cu partenerii lor se întâlnesc în vacanțe și sunt cei mai buni prieteni, susține fotomodelul.

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
banner anamaria prodan png
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg